Campioni in Business Iasi 2018

Campioni în Business Iaşi 2018 are loc pe 8 noiembrie

01.11.2018

Campioni în Business Iaşi 2018: În condiţiile în care antreprenorii din regiunea Moldovei au înregistrat cea mai mare creștere a numărului de salariați față de anul precedent din ţara noastră, o nouă ediție a Campioni în Business debutează la Iași cu Gala de premiere a celor mai dinamice companii antreprenoriale.

Evenimentul are loc pe 8 noiembrie 2018, la ora 18:00, la Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

Campioni în Business Iaşi 2018: Piesă de teatru

Tot în cadrul evenimentului va avea loc şi piesa de teatru „Iarna Dragostei Noastre”, în regia lui Emil Gaju. Această piesă va fi interpretată special pentru invitații la Gala Campioni în Business.

O analiză PwC Romania pentru „Campioni în Business” relevă că, anul trecut, antreprenorii moldoveni au crescut numărul salariaților cu 3,6%.

Proiectul „Campioni în Business”, derulat este în parteneriat cu Enterprise Investors, Banca Comercială Română, PwC România și Asociația Triple Helix România. Acesta include trei gale de premiere care au loc anual în regiunile Moldova, Transilvania și Muntenia.

Campioni în Business Iaşi 2018: Premiile

Premiile sunt acordate pe baza unui clasament realizat de PwC Romania. Se iau în calcul:

  • evoluţia cifrei de afaceri
  • evoluţia profitului
  • evoluţia numărului de angajaţi

La acestea se adaugă şi alte criterii care țin de:

  • reputaţie
  • implicarea în comunităţile locale
  • eficiența activităților desfășurate de companii

La Campioni în Business Iaşi 2018 vor fi premiate companiile antreprenoriale cu cele mai mari creșteri şi cele cu rezultate spectaculoase din Moldova.

Campioni în Business Iaşi 2018: Analiza PwC România

Analiza PwC România mai arată că la nivel național, cele mai mari 2.340 de companii deținute de antreprenori locali au avut în 2017 o cifră de afaceri agregată de 241 miliarde lei. Aceasta este cu 8,6% mai mare decât cea realizată de acestea în 2016.

Companiile analizate au înregistrat în 2017, per total, un profit brut de 12 miliarde lei, în creștere cu 5.4% față de 2016.

Companiile antreprenoriale din regiunea Moldovei au raportat o creștere a cifrei de afaceri în 2017 față de 2016 de 12,2%. Pe locul al doilea se află Muntenia. Acolo s-a înregistrat o creștere de 12,6%.

Campioni în Business Iaşi 2018: Profitul companiilor din Moldova

De asemenea, în Moldova s-a înregistrat o însemnată majorare a profitului brut, de 5,6%. În plus, s-a raportat si cea mai însemnată majorare a numărului de salariați, de 3,6%.

Aşadar, Moldova are și cel mai mare ritm de creștere 2017 vs. 2016 a cifrei de afaceri per salariat (6,1%). Transilvania are o creştere de 5,7%, iar Muntenia de 5,6%.

Campioni în Business Iaşi 2018: Topul domeniilor de activitate pe regiuni geografice , în funcție de valoarea agregată a cifrei de afaceri, în Moldova sunt:

1. comerț cu ridicata;

2. industria alimentară;

3. comerț cu amănuntul;

4. fabricarea articolelor de îmbrăcăminte

Pentru mai multe detalii despre comunitatea Campionilor in Business, puteti accesa pe campioniinbusiness.ro.

Citeşte şi Cum îţi poţi „recupera” datele personale pierdute în mediul online?

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Campioni în Business Iaşi 2018 are loc pe 8 noiembrie

  1. Pingback: ROFMEX 2018: Conferinta de Workplace si Property  | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.