Stiri: Retail

Cand incep reducerile de iarna 2019 Reduceri de iarna 2019 Perioada reduceri 2019

Reduceri de iarnă 2019: În ce perioadă sunt valabile ofertele promoționale din mall-uri?

10.01.2019

Reduceri de iarnă 2019. Perioadă reduceri 2019. Când încep reducerile de iarnă 2019? Multe persoane își pun această întrebare acum. Două dintre mall-urile bucureștene au anunțat deja perioada în care în 2019 vor avea reduceri de iarnă! Este vorba de Plaza România și București Mall.

Reduceri de iarnă 2019. Perioadă reduceri 2019. Plaza România

Așadar, Grupul Anchor a anunțat că sezonul reducerilor de iarnă 2019 este în plină desfășurare la Plaza România. Clienții centrului comercial pot profita de reduceri de până la 70%, în magazine și cafenele.

Reduceri de iarnă 2019. Perioadă reduceri 2019. Când încep reducerile de iarnă 2019?Doamnele și domnișoarele care vor să își înnoiască garderoba sau trusa de make-up sau domnii care sunt în căutarea unui nou articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte sunt invitați să își găsească produsele potrivite la Plaza România, acum la prețuri speciale.

 Când încep reducerile de iarnă 2019? Magazine participante

Clienții pot găsi reduceri în diverse magazine precum: Ana Baking, Bigotti, BSB, CCC, Colin’s, Deluka Kids, Douglas, Ecco, English Home, Flormar, Il Passo, H&M, Jolidon, LC Waikiki, Lee Cooper, Lynne, Mango, Marks and Spencer, Massini, Mothercare, Noriel, Optiplaza, Office Shoes, Pandora, Penti, Pull and Bear, Sephora, Sport Vision, S-Karp, Soma Fruits, Tezyo, Time Out, Vicco, Yves Rocher, Zara și altele.

Reduceri de iarnă 2019. Perioadă reduceri 2019. București Mall

Reduceri de iarnă 2019. Perioadă reduceri 2019. Când încep reducerile de iarnă 2019? De asemenea, București Mall – Vitan anunță reduceri de iarnă 2019 de până la 70% în peste 60 de magazine. Astfel, În lunile ianuarie și februarie, clienții mall-ului sunt așteptați cu reduceri substanțiale, între 10% și 70% în peste 60 de magazine din centrul comercial.

Ofertele se aplică în magazinele din galerie, în cafenele, restaurante dar și la agențiile de turism pentru cei care vor să își plănuiască următorul city-break de primăvară sau vacanța de vară mult visată.

Reduceri de iarnă 2019. Perioadă reduceri 2019. Când încep reducerile de iarnă 2019? În plus, sesiunea de shopping este răsplătită cu o experiență inedită în caruselul magic amplasat la nivelul -1 al mall-ului. Acesta îi așteaptă pe adulți și pe copii zilnic.

Când încep reducerile de iarnă 2019? Lista magazinelor în care clienții pot găsi reduceri:

– Adidas, Alessandro Biaggio, Amazing, Ana Baking, Anna Cori
– Bata, Bigotti, Body Shop, BSB, CCC, Chicco, Coccodrillo, Colin’s, Collective
– Deluka, Douglas, DS’ Damat
– Ecco, English Home
– Flormar
– Gant, GNC Live Well, Guess
– H&M, Hippoland;
– Il Passo, Intersport, iStyle
– Lacoste, LC Waikiki, Lee Cooper, L’Occitane
– Mango, Marks & Spencer, Massimo Dutti, Massini, Meli Melo, Mothercare, Musette
– Nala, Nike, Nissa, Noriel
– Office Shoes
– Pandora, Penti
– Sabon, Sephora, Splend’or, Sportisimo, Stefanel, Swarowski
– Tezyo, Time Out, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Kids, Triumph, TUI Travel Center
– Yves Rocher;
– Zara

Citește și Bilete de avion AIR FRANCE KLM: Reduceri de 40% până pe 29 ianuarie