Stiri: Retail

Casa Lidl Sibiu - Targul de Craciun Sibiu

Casa Lidl Sibiu se redeschide cu ocazia Târgului de Crăciun

15.11.2019

Cu ocazia Târgului de Crăciun de la Sibiu, Casa Lidl anunță că își redeschide porțile și celebrează tradițiile specifice sărbătorilor de iarnă. Acest eveniment va avea loc în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu.

Compania redeschide Casa Lidl cu o zonă dedicată brandului de dulciuri Favorina.

Adresa

Situată în Piața Mică Nr. 10, Casa Lidl va fi deschisă oaspeților în fiecare weekend. Aceștia vor fi încântați cu:

  • expoziții interactive
  • spectacole de teatru de păpuși și improvizație
  • ateliere creative.

Casa Lidl și-a deschis prima dată porțile pe data de 15 iunie. După trei luni de experiențe culturale, expoziții, workshop-uri și incursiuni în tradițiile și meșteșugurile locale, ea se redeschide sub conceptul Favorina.

Casa Lidl Sibiu. Un spațiu cultural

”Casa Lidl se va transforma într-un spațiu cultural unde spiritul sărbătorilor de Crăciun este adus prin tradiții, degustări dulci și experiențe interactive, deopotrivă pentru copii și adulți. În fiecare weekend din perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, oaspeții sunt întâmpinați într-un cadru festiv de Domnița Gourmescu, care îi va conduce într-un tur interactiv”, a anunțat compania Lidl.

Casa Lidl Sibiu. Înscrieri

Înscrierile pentru participarea la tururi se desfășoară pe surprize.lidl.ro/casalidl/favorina.

În plus, în ziua deschiderii, pe 15 noiembrie, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun de la Sibiu, Casa Lidl Favorina poate fi vizitată fără rezervare.

În 2019, Lidl este partener al Târgului de Crăciun. Pe lângă experiențele organizate la Casa Lidl, va susține și workshop-urile din Atelierul lui Moș Crăciun.

De asemenea, retailerul celebrează sărbătorile de iarnă spunând povestea obiceiurilor reale ale românilor cu ocazia Crăciunului. Acest lucru se realizează prin noua campanie de brand Favorina.

Citește și S-a deschis Kaufland Promenada Sibiu!