Stiri: IT&C

cel mai performant telefon din lume 2018 HUAWEI Mate 20

S-a lansat cel mai performant telefon din lume!

17.10.2018

S-a lansat cel mai performant telefon din lume! Mai exact, Huawei a prezentat cel mai puternic smartphone, la nivel mondial. Aşa cum bănuiaţi este vorba de HUAWEI Mate 20. Noua serie HUAWEI Mate 20 reprezintă o etapă importantă în istoria companiei, fiind un vârf de inovație.

Seria HUAWEI Mate 20 cuprinde patru modele:

  • HUAWEI Mate 20
  • HUAWEI Mate 20 Pro
  • HUAWEI Mate 20 X
  • PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS

Dispozitivele sunt disponibile în diverse versiuni cu ecrane de 6.39, 6.53 sau 7.2 inchi.

În România, Huawei Mate 20 Pro este deja disponibil pentru precomandă la partenerii autorizați.

Dispozitivele sunt dotate cu cea mai puternică și complexă tehnologie de pe piață. Acestea setează standardele industriei în ceea ce privește performanța.

HUAWEI Mate 20, cel mai performant procesor

În plus, seria HUAWEI deţine cel mai performant procesor de până acum – Kirin 980.

Aceasta este creat pe o arhitectură de 7 nanometri şi include puternicul Cortex-A76 și GPU-ul Mali-G76. Procesorul oferă performanțe îmbunătățite și o experiență de utilizare a smartphone-urilor fără precedent.

Cel mai performant telefon din lume 2018. Bateria

În plus, noul încărcător HUAWEI SuperCharge de 40 W, funcția de încărcare rapidă wireless de 15 W și bateriile mari funcționează în tandem pentru a oferi cea mai bună durată de viață a bateriei.

Cel mai performant telefon din lume 2018. Matrix Camera

Pe lângă acestea, sistemul Matrix Camera include obiectivul Leica Ultra Wide Angle. El permite clienţilor nu numai să capteze imagini cu o perspectivă mărită, ci și fotografii macro spectaculoase.

Ce spune conducerea companiei?

„Smartphone-urile reprezintă o cale de acces extrem de importantă către lumea digitală. Seria HUAWEI Mate 20 este concepută pentru a fi cel mai bun partener („mate”) al utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea să aibă la vârful degetelor cea mai nouă tehnologie, care să le ușureze activitățile cotidiene prin intermediul inteligenței artificiale, duratei de viață de neegalat a bateriei și a unei camere foto extrem de performante”, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer BG.

HUAWEI a mai anunţat că Mate 20 Pro este primul smartphone din lume care poate susține viteze de 4.5G LTE Cat. 21 standard. Dispozitivul atinge viteze de descărcare de până la 1,4 Gbps.

Toate dispozitivele lansate astăzi încorporează un ecran FullView, având un raport ecran/corp foarte bun. Concepute pentru a oferi o utilizare cât mai confortabilă pentru consumatori, telefoanele Mate pot fi folosite cu o singură mână, indiferent de dimensiunea acestora.

Citeşte şi Pet Star, rezultate financiare bune: Afacerile companiei au crescut cu 35%