Centenarul Marii Uniri, sarbatorit si de Metrorex

Cum sărbătorește Metrorex Centenarul Marii Uniri?

29.11.2018

Centenarul Marii Uniri Metrorex. Compania care operează metroul bucureștean a anunțat că a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului Marii Uniri. La acestea se adaugă două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului.

Centenarul Marii Uniri Metrorex. Ce spune directorul general al companiei?

”În acest an unic pentru România, îi omagiem pe cei care, acum 100 ani, au realizat unirea tuturor românilor. Din respect pentru cel mai important moment de unitate din istoria poporului român, anul acesta, Metrorex a pus în vânzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului şi a pus la dispoziţia călătorilor pe Magistralele 1, 2 și 3 două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului”, a afirmat directorul general al Metrorex, ing. Dumitru Șodolesci, într-un comunicat de presă.

Centenarul Marii Uniri Metrorex. Program de circulație de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2018

În plus, pentru a veni în sprijinul călătorilor, Metrorex anunță și programul de circulaţie a trenurilor de metrou în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2018.

Metrourile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

Centenarul Marii Uniri Metrorex. Trenuri suplimentare

În plus, se vor introduce trenuri suplimentare pentru cei care merg la Parada Militară de 1 Decembrie.

”Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Centenarului, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru preluarea călătorilor în caz de flux mărit şi asigurarea unui confort optim, prin micşorarea intervalului de așteptare a trenurilor”, potrivit sursei citate.

Citește și CNAS primește 600 milioane de lei la rectificarea bugetară. Ce programe de sănătate vor fi finanțate?

 

 

Citiți și despre: