Centru wellness Bucuresti - Sweat Concept One

Se deschide un nou centru de wellness în București! Unde este situat

10.12.2019

Centru wellness București. Sweat Concept One va deschide un centru de wellness in cadrul proiectului mixed-use The Light. River Development, compania care dezvoltă proiectul mixed-use The Light, a semnat, așadar, un contract de închiriere cu centrul de wellness Sweat Concept One pentru un spațiu de 2.210 mp în cadrul primei clădirii de birouri a ansamblului – The Light One. Noul chiriaș va prelua spațiul în luna decembrie a anului 2019, urmând ca deschiderea centrului să aibă loc în martie 2020.

The Light este proiectat pe baza unui concept mixed-use care, la finalizare, va fi format din:

  • trei clădiri de birouri (94.834 mp supafață închiriabilă)
  • un ansamblu rezidențial (196 apartamente)
  • facilități conexe, precum zone pentru socializare, zone speciale de luat masa, spații de promenadă, spații verzi sau zone dedicate pentru retail și well-being

Centru wellness București. Zone de relaxare și well-being

Parteneriatul încheiat cu Sweat Concept One reprezintă un prim pas în dezvoltarea zonelor de relaxare și well-being din cadrul proiectului.

“Prin ansamblul The Light ne dorim să revitalizăm arealul central-vestic al Bucureștiului printr-un concept de office și living updatat la nevoile și așteptările consumatorului modern. Suntem încrezători că prima clădire de birouri, The Light One, va deveni în scurt timp o clădire-simbol care va redefini arhitectura urbană din vestul Capitalei. Parteneriatul cu Sweat Concept One oferă viitorilor chiriași un concept nou de wellness, completat de o priveliște unică în București prin amplasarea spațiului la etajele 10 și 11”, a declarat Ion Rădulea, CEO River Development.

Centru wellness București. Noul club de wellness Sweat

Noul club de wellness Sweat se va întinde pe o suprafață de 2.210 mp. Acesta va ocupa parțial etajele 10 și 11 ale clădirii The Light One.

Clubul va dispune de:

  • zonă de work-out
  • zonă de antrenament funcțional
  • zonă de cycling, zonă de aerobic
  • simulator virtual de cycling
  • zonă de masaj
  • juice bar
  • o terasă exterioară la etajul 11 ce include zone de work-out în aer liber, precum și saune exterioare și hot-tub-uri japoneze

Centru wellness București. Ce spune CEO-ul Sweat?

“Centrul pe care îl vom deschide în clădirea The Light One reprezintă un concept inovator de wellness și gym, gândit să vină în întâmpinarea consumatorilor cu o ofertă integrată de servicii premium într-un spațiu cu un view spectaculos și ușor accesibil. Clubul este complet digitalizat astfel că, pe baza brățării de acces în club, abonații vor putea să își monitorizeze progresul la fiecare antrenament prin simpla apropiere a brățării de aparatura de ultimă generație prezentă în club și vor putea face cumpărături prin sistemul de e-wallet integrat acesteia . Ne bucurăm că, odată cu deschiderea centrului din clădirea The Light One, vom putea fi prezenți într-unul dintre cele mai <<fierbinți>> puncte pe harta dezvoltărilor imobiliare din Capitală”, a declarat Laurențiu Matei CEO Sweat.

Citește și Modernizarea Gării de Nord. Anunțul făcut de CFR

 

 

Citiți și despre: