Stiri: Fără categorie

Centrul Medical Phoenix preluat de Medicover

Centrul Medical Phoenix a fost preluat de Medicover. Planuri de dezvoltare

16.10.2018

Centrul Medical Phoenix a fost preluat de Medicover. Anunţul a fost făcut astăzi. Medicover este unul dintre principalii furnizori de servicii private de sănătate și de diagnostic din ţara noastră. Compania a anunţat că a finalizat procesul de preluare a Centrului Medical Phoenix. Mai exact, este vorba de o rețea de opt unități medicale private. Clinicile oferă servicii de calitate superioară în zona Olteniei.

În urma preluării, Medicover își extinde prezența într-o regiune cu un potențial ridicat de creștere.

Centrul Medical Phoenix preluat de Medicover. Ce spune conducerea Medicover?

„Anul acesta este unul foarte important pentru dezvoltarea Medicover România. Am reușit să intrăm cu o prezență puternică în două regiuni cheie din România, respectiv cea de nord-vest prin achiziția Spitalului Pelican și cea de sud-vest prin achiziția Centrului Medical Phoenix. Mai mult, am găsit aici niște parteneri ideali care au pus o fundație solidă pe care putem crește împreună în viitorul apropiat. În ambele cazuri, doctorii care au fondat aceste rețele medicale doresc să rămână parte din echipa Medicover, să dezvolte aceste rețele și să ofere servicii medicale la cel mai înalt nivel”, declară Adrian Peake, General Manager, Medicover România.

Centrul Medical Phoenix preluat de Medicover. A treia mare tranzacţie

Preluarea Centrului Medical Phoenix reprezintă a treia mare tranzacție a grupului suedez în România. Aceasta vine după ce în acest an a cumpărat şi Spitalul Pelican din Oradea și Centrul Medical Academica din București.

Centrul Medical Phoenix preluat de Medicover. Clinicile deţinute

Centrul Medical Phoenix deţine centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani.

„Angajamentul nostru de a crește pe piața din România este susținut de tranzacțiile anunțate. Aceste achiziții consolidează rețeaua Medicover și ne sprijină eforturile de a fi mai aproape de pacienții noștri și de a le oferi servicii complete, la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Adrian Peake.

Citeşte şi Acces mai bun la medicamente pentru copiii care suferă de boli hematologice și oncologice