Stiri: Constructii

Certificarea WELL Health-Safety.

Birourile AFI Europe au primit certificarea WELL Health-Safety

08.03.2022

Certificarea WELL Health-Safety. AFI Europe România a anunţat că întregul portofoliu de birouri, format din şapte proiecte de birouri Clasa A  au primit Certificarea WELL Health-Safety de la The International WELL Building Institute (IWBI).

Cele şapte proiecte sunt:

  • AFI PARK 1-5
  • AFI TECH PARK
  • AFI VICTORIEI PLAZA
  • AFI PARK FLOREASCA
  • AFI LAKEVIEW
  • AFI PARK BRAŞOV
  • AFI PARK TIMIŞOARA

Certificarea WELL Health-Safety. Investiţii

În ultimii doi ani, AFI Europe România a investit în implementarea procedurilor care au adus acreditarea oficială, o recunoaștere a faptului că AFI oferă în clădirile sale unul dintre cele mai sănătoase medii de lucru de pe piaţa de birouri din România. Certificarea WELL Health-Safety este o evaluare bazată pe dovezi concrete şi verificată de terţi pentru toate clădirile noi şi existente. Se concentrează pe politici operaţionale, pe protocoale de întreţinere, pe implicarea părţilor interesate şi pe elaborarea planurilor de urgenţă pentru mediul post-COVID-19 de azi şi din viitor.

Tendinţa de a reveni la birou în rândul chiriaşilor

„Tendinţa de a reveni la birou în rândul chiriaşilor devine din ce în ce mai clară pe zi ce trece. În calitate de lideri de piaţă, este responsabilitatea noastră să oferim tuturor chiriaşilor şi partenerilor noştri de afaceri standardul cel mai inalt pentru securitate şi confort. Prin urmare, avem o preocupare constantă şi nu înlăturăm niciun efort pentru protejarea mediului de lucru oferit de ansamblurile noastre de birouri. Această certificare obţinută pentru întregul portofoliu de birouri din România este dovada că acţiunile noastre obţin cele mai bune rezultate şi suntem capabili să oferim un mediu de lucru sănătos şi sigur tuturor chiriaşilor noştri”, spune Emma Toma – Head of Office Division, AFI Europe Romania.

WELL Health – Safety matters

WELL Health – Safety matters a fost creat ca răspuns la pandemia COVID-19. El constă în măsuri operaţionale care pot fi luate pentru a ajuta la atenuarea răspândirii acesteia pe cinci piloni-cheie: proceduri de curăţare şi igienizare, programe de pregătire pentru situaţii de urgenţă, implicare şi comunicare cu părţile interesate, serviciu de sănătate, resurse şi managementul calităţii aerului şi a apei.

Pentru a susţine acest program, AFI Europe a implementat sistemul de purificare a aerului Global Plasma Solutions (GPS). Este dovedit că o calitate slabă a aerului ne afectează performanţa individuală cu până la 40%.

GPS foloseşte tehnologia de ionizare bipolară Needlepoint, o metodă patentată care permite purificarea foarte eficientă a aerului. Măsura de modernizare a fost introdusă în toate clădirile din Europa aparţinând grupului, inclusiv în România, şi a reprezentat un pionierat, fiind primul sistem modern de purificare a aerului prin ionizare.

Citeşte şi AFI Lakeview, investiţie de 1,6 milioane de euro pentru renovare