Stiri: Companii

Cio Council Virtual Summit 2020

Cio Council Virtual Summit 2020 are loc în perioada 15-17 septembrie

04.09.2020

Cio Council Virtual Summit 2020. În perioada 15-17 septembrie, CIO COUNCIL și Revista CARIERE organizează a 8-a ediție a Conferinței Anuale a Asociației CIO Council România pe tema ”Leadership-ul CIO în noua ordine mondială VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity).

În contextul creat de criza sanitară, ediția din acest an va avea loc exclusiv în mediul online, pe o platformă dedicată ce reușește să transfere din offline în online experiența prezentărilor, a dezbaterilor și interacțiunilor cu care a fost obișnuită comunitatea de IT din România, de la edițiile precedente.

Cio Council Virtual Summit 2020. Transformarea digitală

Transformarea digitală în aceste vremuri de pandemie generează noi modele de afaceri, noi structuri de organizare și un nou mod de gândire care privește procesele de business.

Utilizarea soluțiilor bazate pe Inteligența Artificială în procesele de business și în domeniile de activitate noi, migrarea de neoprit către Cloud, adopția pe scară largă a conceptelor de Analytics, 5G, Big Data și Internet of Things creează un nou ecosistem al mediului de afaceri.

„Toate se transformă, totul e volatil, nesigur, ambiguu și extrem de complex: totul este VUCA. Este un moment favorabil pentru CIO, care își poate transforma semnificativ rolul tradițional, devenind totodată un partener de business proactiv și strategic, care generează valoare și crește cifra de afaceri”, conform organizatorilor.

Cio Council Virtual Summit 2020. Trei secţiuni

Conferința din 2020 va include secțiuni distincte, fiecare zi oferind acces la paneluri, prezentări, interviuri 1-1 pe o temă selectată din lista de priorități a CIO în această perioadă:

• 15 Septembrie: Tendințe și tehnologie

• 16 Septembrie: Strategiile securității cibernetice în noua lume digitală

• 17 Septembrie: Transformarea digitală a afacerilor

Cio Council Virtual Summit 2020. Speakeri

Vor fi dezbătute provocările noilor paradigme induse de criza sanitară, evoluția post-pandemică a afacerilor, soluțiile și trendurile pe care trebuie să le adopte noii CIO în viitor, alături de invitați de renume, specialiști din industria IT și Global CIO de calibru din cadrul Asociației EuroCIO:

• Dr. PAUL VIXIE, unul din ”părinții Internetului” și autor al protocolului DNS

• SANDEEP SEN, Global CIO, Linde

• LUCIANO GUGLIELMI, Group CIO, Mondadori

• ANTON ROG, Head of the National Cyberint Center, SRI

• EMMANUEL GAUDIN, CIO, Lagardère

• Dr. TOBIAS HÖLLWARTH, President, EuroCloud Europe

• Dr. JOHN McCARTHY, Reprezentant BCS Elite

Moderatorul evenimentului este Yugo Neumorni, Președinte CIO Council, CIO Urgent Cargus.

Informaţii privind înregistrarea la conferință se găsesc pe website-ul oficial www.cioconference.ro

Citeşte şi Şansa pe care România nu trebuie să o rateze: Poate aduce 50 de miliarde de euro la PIB-ul ţării