Stiri: Constructii

Alukonigstahl rezultate 2018

Clădirile de birouri The Bridge, echipate cu sisteme Alukönigstahl

26.02.2019

Alukönigstahl România a furnizat, pentru noul ansamblu de birouri The Bridge 1 și 2, aproximativ 20.000 de metri pătrați de sisteme de pereți cortină din aluminiu. Produsele au provenit de la unul dintre partenerii săi strategici – Schüco International.

Clădiri birouri The Bridge – Alukönigstahl.  58.079 metri pătrați

The Bridge deține un spațiu închiriabil de 58.079 metri pătrați. Proiectul este un răspuns arhitectural care îndeplinește cele mai importante cerințe tehnice de sustenabilitate și de performanță energetică. Acesta este, totodată, certificat LEED Platinum. Certificarea contribuie la un mediu de viață și de muncă mai plăcut pentru cei care lucrează în aceste clădiri.

Clădiri birouri The Bridge – Alukönigstahl.  Confort și siguranță

Confortul termic, fonic și siguranța în exploatare a beneficiarilor din spațiile de birouri sunt susținute de fațada vitrată. Aceasta deține aproximativ 20.000 mp de sisteme de pereți cortină din aluminiu FW 50+ de la Schüco.

Clădiri birouri The Bridge – Alukönigstahl.  Ventilație naturală

În plus, pentru ventilația naturală, în peretele cortină au fost prevăzute 190 de ferestre cu deschidere tip clapă spre exterior.

„Ne bucurăm că am continuat parteneriatul cu proiectul The Bridge, acesta fiind încă o colaborare de succes care ne-a permis să furnizăm sisteme performante în cele mai noi clădiri de birouri din București. Clădirea The Bridge 1 este o reușită și ca urmare ne-am dorit ca și în cea de-a doua să înregistrăm aceleași rezultate, iar sistemele furnizate răspund cu succes cerințelor arhitecturale actuale. În plus, serviciul de consultanță tehnică a contribuit constant la bunul mers și la reușita proiectului”, afirmă Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Clădiri birouri The Bridge – Alukönigstahl. Rezistență

Totodată, sistemele de pereți cortină din aluminiu Schüco FW 50+ contribuie la crearea fațadelor cu standarde înalte de siguranță și rezistență.

Alukönigstahl România, furnizor pentru clădirile de birouri The Bridge 1 și 2

Alukönigstahl este o companie activă în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König.

Din anul 1995 a fost înființat și Alukönigstahl România, cu sediul și depozitul central în București. Cu ajutorul celor peste 3000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 23 de ani Alukönigstahl România a realizat peste 5000 de proiecte și construcții reprezentative, printre care se numără:

  • Sky Tower
  • Globalworth Tower
  • UBC Iași, Cluj și Timișoara

Citește și Rezultate BenefitOnline 2018: Afacerile companiei s-au dublat