Rezultate BenefitOnline 2018

Rezultate BenefitOnline 2018: Afacerile companiei s-au dublat

26.02.2019

BenefitOnline.ro a anunțat că și-a dublat afacerile, în 2018. Compania a ajuns astfel la un rezultat de 32 de milioane de lei. Avansul vine pe fondul încheierii de noi parteneriate cu tot mai multe companii din mediul privat, care înțeleg importanța motivării angajaților, într-o piață a forței de muncă determinată de fluctuații mari de personal.

La ora actuală, mai bine de 110.000 de angajați, din peste 250 de companii-client din diverse industrii, precum IT, automotive, banking, share-service şi telecom, utilizează platforma BenefitOnline.ro.

Rezultate BenefitOnline 2018. 3.000 de beneficii extrasalariale

Platforma cuprinde peste 3.000 de beneficii extrasalariale unice, de la peste 1.800 de furnizori.

BenefitOnline.ro este cea mai mare platformă de beneficii extrasalariale pentru angajații din România.

„Afacerile din 2018 au continuat să mențină trendul din ultimii ani, dublându-le față de anul precedent. Astfel, cifra de afaceri a urcat la 32 de milioane de lei, cu un profit de aproximativ 2 milioane de lei. Pentru anul în curs, ne-am propus sa atingem o cifră de afaceri de minimum 50 de milioane de lei”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

Rezultate BenefitOnline 2018. 3% din numărul de angajați din mediul privat

Evoluția din ultimii ani a numărului utilizatorilor din platformă a avut un tipar similar. Astfel, numărul acestora s-a dublat de la an la an. Cei peste 110.000 de angajați reprezintă, acum, peste 3% din totalul numărului de angajați din mediul privat românesc.

„Acest trend crescător arată că piața românească se educă în spiritul ideii de beneficii flexibile, iar companiile arată din ce în ce mai mult o aplecare către nevoile angajaților din perspectiva beneficiilor. Tendințele pentru anii următori nu pot fi decât pozitive și estimăm că, pentru anul în curs, numărul utilizatorilor platformei noastre va crește la circa 160.000, iar în maximum 2 ani ne-am propus să ajungem la 250.000 de utilizatori ai platformei”, mai spune Stelian Bogza.

Rezultate BenefitOnline 2018. Parteneriate noi

BenefitOnline a încheiat, în 2018, parteneriate cu 65 de companii noi, majoritatea fiind din industriile:

  • IT
  • call center și BPO
  • servicii
  • banking
  • producție

Rezultate BenefitOnline 2018. Planuri pentru viitor

Pentru anul 2019, compania are în plan atingerea unei cifre de afaceri de 50 de milioane de lei și a unui număr de 160.000 de utilizatori în platformă. De asemenea, se are în vedere și diversificarea listei de beneficii accesibile angajaților.

O altă strategie de dezvoltare este reprezentată de extinderea la nivel internațional. Astfel, BenefitOnline a lansat deja în 2018 multiple discuții cu companii din Bulgaria și Serbia, acestea fiind piețele vizate pentru extinderea în afara României.

Citește și Afaceri de 100 milioane de lei pentru Secom, în 2018

 

Citiți și despre:

O părere la “Rezultate BenefitOnline 2018: Afacerile companiei s-au dublat

  1. Pingback: Cladiri birouri The Bridge - Alukanigstahl | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.