Clinica Ritmico Ploiesti

Se deschide prima clinică Ritmico din Ploiești

30.05.2019

Rețeaua Clinicile Ritmico se extinde în județul Prahova. A cincea clinică de cardiologie a fost deschisă la Ploiești, anunță compania. Astfel, după Giurgiu, Focșani, Constanța și Buzău, rețeaua Clinicile Ritmico intră pe piața serviciilor de cardiologie din Ploiești.

Clinică Ritmico Ploiești. Serviciile oferite

Clinica va oferi servicii complete de investigare și diagnostic cardiovascular, precum și programul de screening cardiac anunțat la nivel național de rețeaua RITMICO: EKG gratuit pentru locuitorii județului. În perioada 29 mai – 30 iunie 2019, prahovenii pot efectua această investigație doar în baza buletinului de identitate.

Clinica Ritmico Ploiești are un cabinet pentru evaluări cardiologice și dopplere arteriale și vasculare, o sală de tratament și un cabinet pentru test de efort și va funcționa în Strada Gheorghe Doja nr. 23, bl. 34 F, Parter.

Clinică Ritmico Ploiești. Medici

Pacienții vor beneficia de expertiza unora dintre cei mai bine cotați medici din București, precum dr. Raluca Naidin, dr. Radu Brezeanu sau dr. Irina Istrate. Consultațiile și investigațiile se vor putea face în baza unei programări telefonice la numărul de call-center 021 9966.

Clinică Ritmico Ploiești. Investiție

Investiția în clinica de la Ploiești se ridică la 150.000 de euro. Clinica dispune de dotări pentru toate tipurile de investigații pentru diagnosticarea afecțiunilor cardiovasculare: ecografie cardiacă, ecografie transesofagiană, ecografie doppler vasculară și arterială, ecografie doppler carotidiană, electrocardiogramă, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA și test de efort. În total, rețeaua Clinicile Ritmico a investit peste 700.000 euro în clinici de cardiologie din țară.

România se află pe primele locuri în Europa în ce privește mortalitatea cauzată de bolile de inimă. Aproximativ 60% dintre decesele de la noi din țară sunt provocate de afecțiunile cardiovasculare nedescoperite și netratate la timp. În acest context, rețeaua Clinicile Ritmico a lansat anul trecut programul de screening cardiac gratuit pentru locuitorii județelor în care activează.

Până în prezent, au beneficiat de screening cardiac gratuit locuitorii din Giurgiu, Focșani, Constanța și Buzău. Rezultatele programelor de screening desfășurate în aceste județe arată că între 30% și 40% dintre cei testați sufereau de afecțiuni cardiace care au necesitat investigații ulterioare și tratament.

Clinică Ritmico Ploiești. Plan de investiții

Rețeaua Clinicile RITMICO face parte din planul de investiții al Spitalului Monza și Centrele de Excelență ARES.

În urmatorii cinci ani vor fi investiti peste 4,5 milioane de euro în această rețea de clinici-butic, axată pe investigarea și diagnosticul afecțiunilor cardiovasculare. Până la finalul anului 2023 vor fi înființate cel puțin 30 de clinici în orașe mici și medii, unde accesul la investigații de specialitate este redus.

Citește și Lidl deschide două noi magazine în România

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Se deschide prima clinică Ritmico din Ploiești

  1. Pingback: Trotineta electrica pret. Cat costa o trotineta electrica? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.