Magazin Lidl 1 Decembrie

Lidl deschide două noi magazine în România

30.05.2019

Magazin Lidl Zărnești și Magazin Lidl 1 Decembrie. Retailerul anunță că își extinde rețeaua din România cu două noi magazine. Astfel, Lidl continuă, așadar, investițiile în țara noastră prin inaugurarea a două magazine noi: unul în Zărnești, județul Brașov, și cel de-al doilea în localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov.

Noua unitate din Zărnești este situată pe Str. Ciucaș, Nr.13, și va fi inaugurată pe 30 mai, iar cea din localitatea 1 Decembrie pe Șoseaua Giurgiului, Nr. 192, și va inaugurată pe 6 iunie.

Magazin Lidl Zărneși și Magazin Lidl 1 Decembrie. Reducerea impactului asupra mediului

În linie cu strategia companiei de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Așadar, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

De exemplu, atât în magazinul din Zărnești, cât şi în cel din localitatea 1 Decembrie sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Magazin Lidl Zărnești și Magazin Lidl 1 Decembrie. Locuri de parcare

Fiecare unitate deține o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Acestea dispun de aproximativ 120 de locuri de parcare.

Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare pentru ambele magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Magazin Lidl Zărnești și Magazin Lidl 1 Decembrie. Promoții

În plus, deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea celor două unități continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali. Astfel, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea sunt produse în România.

Citește și Muzeul Antipa program 1 Iunie 2019: Surprize de Ziua Copilului

 

 

Citiți și despre:

  • Câte magazine Lidl sunt în București?Câte magazine Lidl sunt în București? Magazine Lidl București. Compania inaugurează un nou magazin în București. Compania continuă, astfel, investițiile în țara noastră. Magazinul se află în complexul Piața Mureș, situat pe Str. Mureș, Nr. 18-24. […]
  • Lidl deschide trei noi magazineLidl deschide trei noi magazine Magazine Lidl. Retailerul Lidl își extinde rețeaua din România, deschizând trei magazine noi. Compania ajunge, așadar, la 261 de unități în țara noastră. Inaugurarea noilor magazine noi va avea loc pe data de […]
  • Un nou magazin Hornbach va fi deschis în SibiuUn nou magazin Hornbach va fi deschis în Sibiu Hornbach va inagugura la Sibiu un nou magazin. Deschiderea anunţată de retailerul german de materiale de construcţii şi grădinărit va avea loc în această toamnă. Acesta este cel de-al şaselea magazin din […]
  • Profi a inaugurat un magazin în GiurgiuProfi a inaugurat un magazin în Giurgiu Retailerul Profi a deschis astăzi un magazin în Giurgiu, prima unitate a rețelei din acest oraș. Prin această inaugurare, compania a ajuns să dețină 210 magazine în România, retailerul fiind prezent la ora […]
  • Lidl deschide un magazin în MoreniLidl deschide un magazin în Moreni Lidl magazin Moreni. Retailerul continuă investițiile în țara noastră prin deschiderea unui magazin nou în orașul Moreni. Inaugurarea va avea loc pe data de 15 august. Noua unitate se află situată pe Strada […]

2 păreri la “Lidl deschide două noi magazine în România

  1. Pingback: Clinica Ritmico Ploiesti - deschidere oficiala | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Sales & Marketing Conference 2019 - provocari | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.