Tagul de Turism Romexpo 2021

Concurs lansat de eSky România: Câştigă o vacanţă pentru 2019!

11.10.2018

Concurs eSky România: Câştigă o vacanţă pentru 2019! Agenţia de turism sărbătoreşte nouă ani de prezenţă pe piaţa locală. Cu această ocazie, compania a anunţat lansarea unui concurs în care cei care se înscriu pot câştiga o vacanţă de două persoane.

În cei nouă ani de activitate, compania a avut o creştere de aproape 100 de ori.

Primul bilet de avion vândut

În urmă cu nouă ani, în luna noiembrie a anului 2009, când a fost deschis biroul din București, eSky vindea numai bilete de avion. Compania avea atunci doar 5 angajați. În prima lună de activitate a vândut 260 de bilete de avion. După aceea, eSky România a raportat și creșteri de chiar 30-40% lunar.

La ora actuală, eSky România deţine 83 de angajați. Pe platforma online a agenției sunt efectuate, în fiecare lună, aproximativ 15.000 de rezervări de servicii de travel. Acest lucru este echivalentul a 25.000 de bilete de avion cumpărate.

Iniţial, agenţia vindea doar bilete de avion. Primul bilet de avion vândut era pentru destinația Varșovia. Însă, în cei nouă ani de activitate, cea mai solicitată destinație a rămas Londra.

Compania oferă acum servicii complete de travel:

  • bilete de avion
  • hoteluri
  • produsul Zbor + Hotel
  • închirieri mașini
  • asigurări de călătorie

„Călătoriile au devenit tot mai accesibile în ultimii ani, fapt ce a dus la transformarea acestora în experiențe uzuale sau chiar într-un stil de viață pentru anumiți oameni. Nomazii digitali nu mai sunt o raritate, ci chiar au lansat un trend care ia amploare și care va reconfigura definiția conceptului de angajat. În acest context, vrem să anticipăm și să ne pregătim pentru schimbările din piața de travel, aducând tehnologii de ultimă oră care să ușureze semnificativ procesul de rezervare. Fie că vorbim de machine learning sau de un Call Center susținut partial de AI, facem demersuri în a automatiza și puținele procese manuale”, a declarat Marius Turbatu, Global Expansion Director eSky Group.

Conform acestuia, în prezent, 80% dintre procesele companiei se desfășoară deja fără intervenția unui consultant.

„Ne propunem să creăm unități de Call Center dedicate altor piețe, care să susțină expansiunea continuă a grupului, așadar estimăm că până la finalul anului 2020 vom depăși pragul de 100 de angajați în birourile din România”, a mai spus Marius Turbaru.

Concurs eSky România: Câştigă o vacanţă 2019. Tranzacţii

Anul trecut, eSky România a înregistrat o valoare totală a tranzacțiilor de aproximativ 32,5 milioane de euro.

„Până la finalul lunii septembrie, am ajuns deja la o valoare totală tranzacționată de aproape 29 de milioane de euro, așadar ne așteptăm să depășim creșterile previzionate pentru 2018”, a încheiat Marius Turbatu, Global Expansion Director eSky Group.

Ce presupune concursul eSky România: Câştigă o vacanţă pentru 2019!

Cu ocazia aniversării, eSky România a lansat și un concurs. Persoanele care se înscriu au ocazia să își asigure vacanța pentru 2019. Astfel, cel care se înscrie în concurs poate câștiga o vacanță de 4.500 lei pentru el și o vacanță cu aceeași valoare pentru un prieten.

Citeşte şi Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019

 

 

Citiți și despre: