Fabrica Policolor Bucuresti

Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019

11.10.2018

Policolor a anunţat că a finalizat lucrările la structura de rezistență a noii fabrici. Unitatea este construită pe un teren de 2,5 hectare, situat în vestul Capitalei. Noua fabrică urmează să fie finalizată în luna aprilie a anului 2019.

În noua unitate Policolor vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.).

Fabrica Policolor Bucureşti: Valoarea investiției este de 5,4 milioane euro.

Policolor este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele.

Prin noua fabrică, compania își va crește cu 130% capacitatea de producție proprie. Per total, Policolor va produce de la 11.000 de tone pe an, cât este în prezent, la 26.000 de tone pe an.

”Noul complex are prevăzut și un depozit propriu, la standarde de top pentru depozitare, cu sisteme de gestionare, picking și livrare performante pentru o desfacere optimă și performantă a produselor din stoc”, declară Dave Jordan, CEO al grupului Policolor – Orgachim.

Fabrica Policolor Bucureşti: Ecoterm, compania care execută lucrarea

Lucrarea este executată de compania Ecoterm. Aceasta a fost desemnată la începutul verii antreprenor general și constructor al fabricii și depozitelor Policolor.

În noua unitate, doar depozitele vor ocupa 3.500 de metri pătrați.

Investiţia are drept scop creșterea calității și cantității de produse fabricate de Policolor, precum și capacitatea de a livra mai repede soluțiile către clienți.

Noua locație Policolor va avea şi spații mai generoase pentru dezvoltare și inovație. Astfel, vor fi create noi laboratoare de cercetare. În cadrul acestora, specialiștii departamentului de Research & Development vor lucra la diversificarea portofoliului de produse și branduri.

Fabrica Policolor Bucureşti: Produse şi servicii

Policolor oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei, sub brandurile Spor, CasaBella si Vinarom. Compania oferă şi sisteme profesionale pentru construcţii din gama DEKO Professional, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor, dedicate service-urilor auto, in gamele Klar, Emaur si Silverpol, precum si acoperiri performante destinate industriei.

Citeşte şi Policolor are un nou director de marketing: Cine este Camelia Dragomirescu?

 

 

Citiți și despre:

  • Policolor investeşte 5,4 milioane de euro într-o nouă fabricăPolicolor investeşte 5,4 milioane de euro într-o nouă fabrică Policolor S.A. a anunţat începerea construcției unei noi fabrici în Bucureşti pe un teren de 2,5 hectare. În noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum și produse conexe acestora […]
  • Fabryo-Atlas Paints construieşte o nouă fabricăFabryo-Atlas Paints construieşte o nouă fabrică Producătorul de vopsele și lacuri decorativ, Fabryo-Atlas Paints, a anunţat că, în primele cinci luni ale acestui an, volumele de mortare vândute sub marca APLA au crescut cu 190%, în aceste condiţii compania […]
  • Policolor are un nou director de vânzăriPolicolor are un nou director de vânzări Policolor are un nou director de vânzări. Această funcție a fost preluată de Daniel Olăeru. Compania anunță, astfel, schimbări în top managementul companiei, în poziția de director național de vânzări […]
  • Policolor are un nou director de marketing: Cine este Camelia Dragomirescu?Policolor are un nou director de marketing: Cine este Camelia Dragomirescu? Policolor- Orgachim are un nou director de marketing. Compania a anunţat că în această funcţie a fost numită Camelia Dragomirescu. Mai exact, ea a fost numită "Coatings Group Marketing Director". Din noua […]
  • Policolor lansează SPOR Max OnePolicolor lansează SPOR Max One La împlinirea a 50 de ani de activitate, producătorul român de lacuri şi vopsele Policolor lansează SPOR Max One, realizat în baza unei formule inovative pentru gama de lavabile de interior. Aceasta este o […]

2 păreri la “Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Noua fabrică Policolor din Bucureşti va fi finalizată în aprilie 2019

  2. Pingback: Concurs eSky Romania: Castiga o vacanta 2019 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.