Stiri: Companii

Conferinta Business (r)Evolution

Conferința Business (r)Evolution: Digitalizarea este un trend care vine ca un tsunami

03.10.2018

Conferința Business (r)Evolution a avut loc pe data de 27 septembrie. Evenimentul a fost organizat în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Bucureşti. Per total peste 150 de directori de companii și antreprenori interesați de oportunitățile aduse de digitalizare au luat parte la Conferința Business (r)Evolution.

,,Digitalizarea este un trend care vine ca un tsunami’’ a afirmat în cadrul conferinței Mihai Tandea, Director Regional Allianz-Tiriac Asigurări.

Conferința Business (r)Evolution. Digitalizarea schimbă piața asigurărilor

Acesta a arătat cum modul în care digitalizarea schimbă piața asigurărilor, dar și produsele, conduita salariaţilor și a angajaților.

,,Digitalizarea ne-a făcut să definim foarte clar ceea ce înseamnă ,,normal’’ în Internet of Things. De fapt, vorbim despre noul normal în contextul soluțiilor pe care le creăm special pentru clienți, altfel spus optimizarea costurilor prin soluții adaptate fiecărui tip de afaceri’’, a declarat Mircea Hațegan, Director Vânzări Segment Business, Telekom România.

Conferința Business (r)Evolution. ,,Internetul suportă orice, dar nu uită și nu iartă’’

Daniel Pană – Head of Sales Development Europe – Kompass International a transmis următorul mesaj: ,,Internetul suportă orice, dar nu uită și nu iartă’’. În plus, el a prezentat care sunt oportunitățile și provocările ,,noului normal’’ din vânzări și anume social selling bazat pe business intelligence.

Daniela Marin – Principal Manager BERD a prezentat cum poate fi dezvoltată o afacere prin consultanță co-finanțată nerambursabil oferită prin instituțiile financiare. Daniela Marin a exemplificat cât de reduse și eficiente pot fi costurile consultanței în momentele de cumpănă ale unei companii.

,,Nu vă gândiți la zeci de mii de euro. Avem exemple în cadrul segmentului de consultanță pentru afaceri mijlocii în care, cu doar 8.000 de Euro, societățile au reușit să treacă peste o situație care ar fi putut însemna închiderea afacerii, să descopere și să intre pe noi piețe’’, a mai spus Daniela Marin.

Conferința Business (r)Evolution. Accelerarea vânzărilor

Conferinţa a prezentat și modalități de accelerare a vânzărilor fără resurse suplimentare, spune Ozana Giușcă – Fondator Tooliers.

Evenimentul a beneficiat de prezența specială a lui Allan Kleynhans, speaker internațional, coach și trainer. Acesta a maximizat interactivitatea audienței prin workshopul privind identificarea căilor prin care managerii pot duce performanța la cel mai înalt nivel.

Conferința Business (r)Evolution. Concluzia

Concluzia evenimentului a fost adusă de Dumitru Ion – CEO DoingBusiness.ro, organizatorul conferinței: ,,În epoca digitalizării, conținutul este rege’’.

,,Sunt multe companii care vor schimba cererea și oferta în toate industriile din România făcând un singur lucru simplu: folosind instrumentele celei de-a patra revoluții industriale, precum IoT sau inteligența artificială. Nu există vreo companie suficient de mare care să fie suficient de pregătită pentru provocarea adusă de digitalizare. De aceea, prin aceste evenimente, vrem să pregătim antreprenorii și managerii pentru ceea ce va urma: modificarea a tot ceea ce e important pentru companii: de la producție și consum până la intermediere financiară’’, a explicat Dumitru Ion.

Citeşte şi Privatizarea Air Moldova. Noul proprietar este o companie românească