Conferinta de Design 2019 Romexpo

Conferința de Design 2019 Romexpo: Temele dezbătute

10.09.2019

Conferința de Design 2019 Romexpo. Pe data de 14 septembrie 2019, la Romexpo București, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței de Design. Evenimentul va avea trei paneluri de discuție pe următoarele subiecte:

  • Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit
  • Utilizarea și optimizarea spațiului public
  • Sociologia locuirii

Conferința de Design 2019 Romexpo. Organizatori

Organizată de Centrul Expozițional ROMEXPO din Capitală, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferința de design 2019 are loc în a treia zi a târgului internațional de mobilă BIFE SIM, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul 11:00 – 14:00.

Conferința de Design 2019 Romexpo. Invitați

Specialiști invitați să prezinte studii de caz din practica proprie cât și să dezbată subiecte actuale privind designul spațiilor de locuit și al spațiilor publice sunt:

– arh. Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro

– arh. Andrei Butușină, co-fondator CRAFTR Studio

– Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar în cadrul UAUIM

– Thomas Kröger, Sales Director în cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG

– arh. Florin Enache, co-fondator #better – inițiativa pentru responsabilitate în construcții

– Mihaela Zamfir (Grigorescu), șef de lucrări dr. arhitect în cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectură

– Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari

– dr. arh. Ilinca Păun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar în cadrul UAUIM, președinte al Asociației IDEILAGRAM

– Bogdan Suditu, conferențiar universitar la Facultatea de Geografie a Universității din București, partener în cadrul MKBT: Make Better

În deschiderea conferinței vor lua cuvântul Mihaela Pane, manager de proiect BIFE-SIM, Mihaela Ion, lector univ. dr., co-fondator Revista Atelierul/Asociaţia Atelierul de Creaţie și Gabriela Tîrlie, designer de comunicare Dizainăr.

Evenimentul va fi moderat de Ileana Răducanu, profesor de design interior la DallesGO, redactor şef Elle Decoration România.

Conferința de Design 2019 Romexpo. Teme de actualitate

“Organizăm anual la Romexpo Conferința de Design, în cadrul târgului de mobilă BIFE-SIM, cu obiectivul de a aduce împreună specialiști din domenii conexe, pentru o mai bună informare și colaborare în această industrie. Conferința este deja la a 8-a ediție. Ne-am dorit în fiecare an să abordăm teme de actualitate, alături de specialiști de top. La ultimele ediții s-a discutat despre “Smart industries for a smart city”, „Producție și Design”, „Promovare și Vânzare în Design”, iar anul acesta se va vorbi despre utilizarea și optimizarea spațiilor, în special a spațiilor de locuit și spațiilor publice, specialiștii din domeniu venind cu soluții de design”, a afirmat Mihai Costris, Director General Romexpo.

Accesul la conferință se face pe baza unei invitații. Aceasta se poate obține printr-un mail de înscriere la adresa: corina.radulescu@romexpo.ro

Mai multe informații despre invitați și agenda conferinței puteți găsi pe site-ul www.bife-sim.ro/ro/conferinta-de-design-2019.

Citește și Evenimente Romexpo 2019. “All about visual communication”: Trei expoziţii atrăgătoare în octombrie!

 

 

 

Citiți și despre: