Stiri: Companii

Conferinta REBELS AND RULERS

Conferința REBELS AND RULERS – The Global Forum for Open Branding are loc pe 17-18 octombrie

08.05.2019

Conferința REBELS AND RULERS – The Global Forum for Open Branding 2019 va avea loc pe 17 și 18 octombrie. Astfel, Jurnalul internațional Brandingmag revine în România cu cea de-a doua ediție a conferinței. Per total, 20 de experți internaționali ajung în București pentru două zile în care brandingul își găsește locul în centrul strategiei de business. Vorbitorii de anul trecut apreciază că evenimentul are, pentru branding și pentru Europa de Est, relevanța și potențialul pe care prestigiosul festival Cannes Lions le are pentru advertising și industria creativă.

Conferința REBELS AND RULERS – The Global Forum for Open Branding. Tehnologia, în continuă evoluție

”Tehnologia este în continuă evoluție, marketingul este dispersat pe tot mai multe canale iar managerii și creativii trebuie să țină pasul cu toate acestea fără ca esența companiei să se dilueze. Construirea unui brand puternic și integrarea unor strategii de brand coerente la baza business-ului pot asigura acest lucru. Compania va putea fi prezentă pe mai multe canale păstrându-și relevanța și respectând particularitățile fiecărui mediu de comunicare pentru un impact maximizat; va putea trece prin toate transformările digitale în ritmul alert în care apar; și va putea face față schimbărilor ce țin de resursele umane – de la provocările menținerii coeziunii unei echipe, la provocarea de a colabora cu consultanți externi care trebuie să respecte esența companiei în tot ceea ce fac pentru ea”, au afirmat organizatorii conferinței.

Conferința REBELS AND RULERS – The Global Forum for Open Branding. Ediția de anul trecut

Prezentările din cadrul primei ediții REBELS AND RULERS au demonstrat că:

  • brandingul este mai complex decât designul, mai mult decât logo-ul și mai mult decât advertisingul
  • versatilitatea și aplicabilitatea învățăturilor brandingului în dezvoltarea personală, construirea comunităților, organizarea corporativă

Conferința REBELS AND RULERS – The Global Forum for Open Branding. Cultura de brand

În 2019, conferința face un pas firesc înainte, ducând conversația către cultura de brand, atât în interiorul, cât și în exteriorul unei persoane, companii, comunități, sau țări.

Având tema centrală “Brand Culture Inside and Out”, REBELS AND RULERS va aduce în discuție:

  • Cum pot brandurile să vadă și să prevadă schimbările culturale în timp ce acestea evoluează?
  • Care tactici s-au dovedit cele mai eficiente în comunicarea valorii și autenticității într-un ritm susținut?
  • Cum te poți asigura că generezi o cultură organizațională creativă, iar nu rigidă, în momentul în care compania se concentrează mult (atât intern cât și extern) pe eficientizare și tehnologizare?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care vor fi dezbătute de cei 20 de speakeri, experți de la companii și agenții de renume internațional.

Pe parcursul a două zile de conferință și workshopuri, invitații vor împărtăși cu publicul soluții practice, contra-indicații. La acestea se adaugă și cele mai eficiente modalități pentru a construi un brand puternic pentru un start-up sau pentru o companie cu vechime în piață.

Ediția de anul trecut a depășit așteptările tuturor. Speakerii au afirmat că “REBELS AND RULERS poate deveni Cannes Lions-ul Europei de Est.

Participanții locali și de peste hotare consideră că este primul eveniment de la care au plecat cu atât de multe notițe, pe care ulterior le-au și aplicat.

În 2019, evenimentul așteaptă peste 900 de participanți. Este vorba de:

  • manageri
  • antreprenori
  • creativi
  • specialiști în marketing
  • experți în recrutare sau dezvoltare de personal

Citește și Conferința Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor – Metal Show & TIB 2019 va avea loc pe 14 mai. Agenda evenimentului