Stiri: Companii

Conferinta Targului de Turism 2020

Conferința Târgului de Turism 2020. Program și subiecte dezbătute

14.02.2020

Conferința Târgului de Turism 2020. Cea de-a treia ediție a Conferinței Târgului de Turism va avea loc pe data de 21 februarie 2020. Aceasta este organizată în cea de a doua zi a Târgului de Turism al României, în intervalul orar 10.30-14.00.

Conferința este organizată de către Romexpo și agenția de PR Seven Media.

Tema ediției de anul acesta este “Impactul Social Media în Turism”.

Conferința Târgului de Turism 2020. Program

10.30-11.00 – Register & Coffee Break by The Corner

11.00-11.20 – Deschidere conferință:

Conferința Târgului de Turism 2020. Moderator – Mădălin Măncilă – Manager Millennium Tour și fondator al platformei online de turism Concediu.com

Mădălin Măncilă este unul dintre cei mai apreciați marketeri din turism. Are peste 12 ani experiență în această industrie, în prezent, fiind managing director al Millenium Tour Corporate.
A obținut peste 7 premii pentru proiecte de marketing dedicate industriei de turism alături de echipele cu care a lucrat. Este fondatorul platformei Concediu.com și unul dintre fondatorii platformei Turism Market.

Mihaela Pane – Project Manager Târgul de Turism al României

Având o experienţă de 19 ani în organizarea de târguri şi expoziţii în cadrul Romexpo, Mihaela consideră că organizarea Târgului de Turism al României este extrem de importantă pentru dezvoltarea şi evoluția turismului din România.

Conferința Târgului de Turism 2020. Ana Smădeanu – Managing Director Seven Media

Ana Smădeanu este Managing Director al agenției de PR Seven Media. Specialist în comunicare cu o experiență de peste 18 ani, Ana Smădeanu a făcut, acum 5 ani, tranziția de la jurnalismul de business la antreprenoriat. Campaniile de comunicare marca Seven Media, atât pentru jucători din industria turismului, cât și HoReCa, i-au adus numeroase nominalizări și premii.

Conferința Târgului de Turism 2020. 11.20-12.00 – Vizibilitatea agențiilor de turism în social media. Studiu de caz

11.20-11.40 – Prezentare studiu

Conferința Târgului de Turism 2020. 11.40-12.00 – Cristian Florea – Social Media Strategist

„Ce conținut prinde în social media?”

Cristian Florea este unul dintre cei mai cunoscuți strategi de social media. A lucrat în agenție ca social media manager și în paralel a pus bazele unui proiect numit #casastiti, premiat la Webstock Awards, categoria Utility. Este pasionat de social media și pune conținutul de calitate înaintea traficului unei pagini.

Conferința Târgului de Turism 2020. 12.00-13.00 – Strategii aplicate de social media

12.00-12.20 – Mihaela Barbu – Specialist New Media, Journalist, PR Specialist, Visual Storyteller

”Instagram ca Instrument de comunicare și cum poate fi folosit cu succes în domeniul turismului”

Mihaela Barbu este specialist new media, cu o experiență de 14 ani în jurnalism și patru ani în comunicare. A lucrat în agenție ca Head of New Media unde a inițiat și manageriat strategia pentru Cronicari Digitali, cea mai amplă campanie de comunicare a patrimoniului cultural din online-ul românesc, proiect premiat cu trei trofee la competițiile naționale de specialitate și Best Digital PR Campaign la IAB MIXX Awards 2018.

”Deja de câțiva ani vorbim despre digital PR, iar instagrammerii, bloggerii și vloggerii au devenit actori importanți în comunicare. În realitate, în acest moment, când tehnologia ne pune la dispoziție atâtea mijloace de transmitere a mesajelor și a imaginilor, aproape oricine poate deveni creator de conținut pentru branduri. Depinde doar de noi să punem în valoare tot ce avem la dispoziție”, spune Mihaela, care anul trecut a avut ideea de a organiza prima conferință de presă în care instagrammerii au fost în rolul jurnaliștilor.

Intervievată a fost Simona Halep, iar premiera în comunicarea digitală a avut loc în ziua în care câștigătoarea de la Wimbledon a dus trofeul la Constanța pentru a-l prezenta în cadrul unui eveniment cu peste 10.000 de oameni.

Conferința Târgului de Turism 2020. 12.20-12.40 – Roxana Ciuchilan – Travel influencer – PrinLume.com

„PROs and CONs of SOCIAL MEDIA TRAVELS”

Iubitorii de călătorii și fotografie, Roxana și Andrei Chiuchilan au început blogul cu ani în urmă din dorința de a povesti oamenilor experiențele lor de călătorie. Au bătut globul în lung și-n lat în 2, iar de aproape 2 ani călătoresc în 3. Blogul lor este un jurnal de călătorie, un album foto, dar și o sursă bună de inspirație pentru cei care vor să le calce pe urme. PrinLume.com este unul dintre cele mai apreciate bloguri de travel, iar conținutul în social media, cu precădere în Instagram, le-a adus peste 40 de mii de urmăritori.

12.40-13.00 – Diana Dima – Directorul de marketing al Memento Group of Companies

“Winning the Social Media @ChristianTour”

Diana Dima este directorul de marketing al Memento Group of Companies; grup care ȋnglobează şi Christian Tour – principalul touroperator de vacanţe charter din România.

Conferința Târgului de Turism 2020. 13.00-13.20 – Lunch by Subway

13.20-14.20 – Agențiile de turism în deceniul social media

13.20-13.40 – Dana Rentea – Președinte Asociația Lucrătorilor în Turism Infotripiști

„Vorbim tot mai des despre nevoia de a ne reinventa. Haideți să învățăm cum să facem acest lucru”

Dana Rentea este proprietar și director de agenție de turism și președinte al Asociației Lucrătorilor în Turism Infotripiști, asociație născută din grupul de Facebook Infotripiști. Având o experiență de 14 ani de muncă în turism, Dana Rentea a învățat de la zero să administreze o agenție de turism, un grup de facebook și mai nou, o asociație.

13.40-14.00 – Francesco Terriani – Digital Strategy Agenția Cocktail Holidays

„Effective marketing techniques for small and medium travel agencies – Tehnici eficiente de marketing pentru agenții mici și medii”

Francesco Terragni este head of digitial la agenția de turism Cocktail Holidays, unul dintre cei mai importanți turoperatori români. Pentru că trăim într-un deceniu în care internetul este rege, strategia lui Francesco a avut în centru zona de online.

Citește și Programul FUTURE – Construiește cu pasiune 2020. O nouă ediție la Cluj-Napoca