Stiri: Finante

Cont Revolut Romania

Câți români au conturi Revolut?

10.05.2019

Cont Revolut România. Revolut a anunțat că depășește 250.000 de utilizatori la un an de la lansarea pe piața locală. Numărul este de 12 ori mai mare față de luna mai a anului 2018. Țara noastră urcă astfel pe locul al doilea în topul piețelor cu cea mai rapidă creștere, după Marea Britanie.

În plus, România este cea de-a cincea piață Revolut în Europa ca număr de utilizatori, după:

  • Marea Britanie
  • Franța
  • Polonia
  • Irlanda

Cont Revolut România. 1200 de conturi noi, deschise pe zi

Așadar, nu mai puțin de 250.000 de români au încredere în Revolut și utilizează serviciul digital pentru a-și gestiona mai bine banii. Fintech-ul britanic a raportat o creștere record pe piața locală, deschizând la ora actuală peste 1200 de conturi pe zi.

Cei care folosesc conturile Revolut apreciază simplitatea și transparența acestuia, precum și siguranța sporită datorată tehnologiei de ultimă generație care stă la baza produsului.

Plecând ”la drum” cu o singură persoană în România, motorul principal de creștere al Revolut a fost calitatea produsului și puterea comunității formate în jurul acestuia.

Cont Revolut România. Echipa locală

Echipa locală, din care fac parte, în prezent, cinci persoane, și-a concentrat eforturile pe dezvoltarea comunității și pe încheierea de parteneriate, acestea ducând la creșterea exponențială a produsului.

Revolut aniversează un an de activitate oferind tuturor utilizatorilor noi și existenți posibilitatea de a comanda primul lor card fizic gratuit, direct din aplicație, promoție valabilă în perioada 9-26 mai. În plus, echipa Revolut lucrează activ la lansarea mai multor funcționalități printre care se numără o versiune a aplicației pentru copii, o platformă de investiții fără comisioane, posibilitatea de a plăti cu telefonul, sau un program de fidelitate pentru utilizatorii existenți.

Cont Revolut România. Planuri de viitor

”Faptul că am reușit să creștem atât de rapid confirmă faptul că produsul nostru rezolvă o problemă reală. Mai bine de jumătate din utilizatorii noștri vin din așa numitele efecte de rețea, recomandări primite de la prieteni sau familie. Le mulțumim pentru încredere fiecăruia dintre cei 250.000 de utilizatori din România – nu am fi ajuns aici fără sprijinul și implicarea lor activă. Nu ne oprim însă aici! 250.000 de utilizatori înseamnă pentru noi în primul rând o responsabilitate: să continuăm să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite, să ne implicăm activ în inițiative de educație financiară și să continuăm să creștem oferind românilor o alternativă semnificativ mai bună!”, a declarat Irina Scarlat, Country Manager Revolut România.

Cont Revolut România. Cine sunt utilizatorii Revolut?

Vârsta medie a utilizatorului Revolut din țara noastră este de 32 ani, iar aceștia provin în principal din mediul urban, orașele cu cel mai mare număr de utilizatori fiind următoarele:

  • București
  • Cluj
  • Timișoara
  • Iași
  • Brașov
  • Constanța.

Din ce în ce mai mulți români aleg la ora actuală Revolut în detrimentul băncilor tradiționale, lucru demonstrat prin creșterea explozivă a volumului total al tranzacțiilor efectuate prin intermediul aplicației, volum care depășește astăzi 1 miliard de euro.

Cont Revolut România. Comercianții preferați

Peste 70% dintre tranzacțiile efectuate de utilizatorii Revolut sunt locale, comercianții cu cel mai mare număr de tranzacții fiind OMV, Lidl, Inmedio, McDonalds, Taxify, Auchan, Carrefour și Glovo.

”Revolut este partenerul financiar de încredere al românilor și atunci când aceștia călătoresc peste hotare. Astfel, în topul țărilor unde românii plătesc folosind cardul Revolut se numără Marea Britanie, Statele Unite, Spania, Germania și Ungaria. Aceeași tendință poate fi urmărită și în ceea ce privește transferurile către alte conturi bancare, unde o proporție covârșitoare o au transferurile către bănci din România pentru plata ratelor la creditele contractate”, potrivit companiei.

Citește și Rezultate Garanti România 2018. Anunțul făcut de bancă