Stiri: Finante

credite pentru romanii care lucreaza in strainatate 2018

Credite pentru românii care lucrează în străinătate 2018. Anunțul CEC Bank

16.11.2018

Credite pentru românii care lucrează în străinătate 2018. CEC Bank a anunțat că a lansat Creditul RO-Patriot CENTENAR. Produsul bancar este destinat românilor din străinătate care doresc să se întoarcă în România pentru a demara un proiect de afaceri și a susține, astfel, economia țării noastre.

Credite pentru românii care lucrează în străinătate 2018. 200.000 de lei

Datele oficiale arată că peste trei milioane de români trăiesc în alte țări ale Uniunii Europene. Și pentru a veni în sprijinul celor care doresc să pornească o afacere în România, Creditul RO-Patriot CENTENAR se acordă pe maximum 60 de luni, cu o perioadă de grație de până la șase luni.

Valoarea finanțării acordate este de maxim de 200.000 lei, însă nu mai mult de 70% din valoarea totală a proiectului de investiții.

Credite pentru românii care lucrează în străinătate 2018. Costuri

Creditul poate fi garantat prin orice garanție sau mix de garanții, beneficiind de costuri avantajoase:

• Dobândă stabilită în funcție de ROBOR 6M +1,6 p.p.;

• Comision de analiză: 0 lei;

• Comision de acordare: 0 lei;

• Comision de gestiune: 0,04%, lunar aplicat la soldul creditului;

• Rambursare anticipată: 0%.

Credite pentru românii care lucrează în străinătate 2018. Consiliere

În plus, cei interesați beneficiază și de consiliere specializată în vederea constituirii dosarului de credit, prin intermediul rețelei teritoriale a Băncii, cea mai extinsă din România (peste 1.000 de unități, dintre care aproximativ 500 în mediul rural).

Credite pentru românii care lucrează în străinătate 2018. Ce spune conducerea CEC Bank

„Conform misiunii asumate, CEC Bank continuă să se implice activ în orice proiect care are drept scop susținerea mediului de afaceri, a antreprenoriatului și a segmentului IMM. De asemenea, în anul Centenarului, Banca susține întoarcerea acasă a cetățenilor români din diaspora. Prin lansarea acestui produs de creditare, ne dorim să dăm un semnal de uniune națională la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire”, a declarat Mihaela Popa, Director general – Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank, interimar.

Citește și Fondul Suveran de Investiții 2018. Decizia Executivului