Stiri: Retail

Cremola inghetata

Înghețata Cremola ajunge și în supermarketurile Carrefour

18.10.2019

Cremola înghețată. Cream Land, compania românească producătoare de deserturi congelate, a anunțat că înghețata Cremola va fi disponibilă de la finalul acestei săptămâni și în rețeaua de hypermarketuri Carrefour.

Cremola înghețată. Fără aditivi

”Valoarea nutritivă dată de ingredientele naturale, precum și lipsa totală a vreunui aditiv, recomandă Cremola pentru consum în orice anotimp”, spun reprezentanții companiei.

Potrivit specialiștilor în nutriție, consumul de aditivi alimentari reprezintă una dintre cauzele principale ale degradării accelerate a stării de sănătate a populației.

Cremola este brandul de desert industrial fabricat în țara noastră, ale cărui produse sunt preparate exclusiv din ingrediente naturale, cu lapte proaspăt și fără niciun aditiv.

Cremola înghețată. Compoziție

Compoziția produselor face ca acestea să fie deosebit de hrănitoare. Ea furnizează organismului nutrienți valoroși precum calciul si proteinele din lapte, sau grăsimile prețioase din lapte și gălbenuș de ou.

Din acest motiv, Cremola, deși se încadrează în categoria înghețată, poate fi consumată cu reale beneficii nutritive în timpul iernii, când nevoile noastre nutriționale sunt mai mari decât în sezonul cald. Nu întâmplător, cel mai mare consum de înghețată per capita se înregistrează în țările nordice.

Înghețata Cremola este disponibilă în acest moment, în două variante de arome:

  • vanilie
  • ciocolată

Acestea sunt comercializate la caserole de 500 ml (365 g) și 1000 ml (650 g).

Produsele Cremola se pot cumpăra, la ora actuală din rețeaua Kuafland, precum și din cele 35 de hypermarketuri Carrefour din România.

Cremola înghețată. Despre Cream Land

Cream Land este o companie românească producătoare de deserturi congelate, care și-a propus să promoveze și să susțină un stil de viață bazat pe alimente sănătoase. Primul brand din portofoliul companiei, lansat pe piață în acest an, este Cremola, desertul fără niciun fel de aditivi.

Fabrica companiei a fost construită în loc. Nanov, jud. Teleorman, în urma unei investiții de 2.2 milioane de euro. Unitatea a fost finalizată în ultima parte a anului 2018.

Citește și COSMETIC PLANT anunță un nou model de business