Decathlon - Adunare pentru miscare

Decathlon invită românii să facă sport

05.03.2019

Decathlon organizează până pe data de 21 aprilie 2019 turneul național de fitness „Adunare pentru mișcare”. Până la această dată, în cele 23 de magazine Decathlon din țară vor avea loc evenimente sportive dedicate publicului larg. Acestea se vor desfășura în fiecare weekend. Accesul va fi gratuit pentru oricine își dorește să participe.

Decathlon – Adunare pentru mișcare. Ce spun reprezentanții retailerului?

„Unul dintre scopurile noastre majore este să facem sportul cât mai accesibil tuturor oamenilor, tocmai de aceea organizăm Adunare pentru mișcare, un turneu sportiv cu acoperire națională. Astfel, ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane, pasionați ai sportului sau amatori și, în egală măsură, să facilităm accesul la activități sportive pentru oricine își dorește acest lucru. Am pregătit evenimente speciale în fiecare oraș unde există un magazin Decathlon, pentru a ajuta românii să înțeleagă beneficiile sportului și, în același timp, să le oferim posibilitatea și contextul oportun pentru a face mișcare”, a spus Adrian Trofin, Marketing Specialist DECATHLON România.

Decathlon – Adunare pentru mișcare. Evenimentele organizate

Evenimentele de la Decathlon constau în sesiuni de fitness susținute de antrenorii Mădălina Predoi, Campioană Națională la Atletism, și Flavius Predoi, Campion Mondial la Ashihara Karate, reprezentanți ai platformei online HomeTraining.TV. Aceștia vor oferi și consiliere ori sfaturi specializate pentru participanții care își doresc acest lucru.

Decathlon – Adunare pentru mișcare. 19 orașe

Turneul Decathlon va ajunge în 19 orașe din România. În cadrul fiecărui eveniment un invitat special, pasionat al sportului, va face exerciții împreună cu cei prezenți. Sportivii și vedetele care s-au alăturat turneului până acum sunt Anca Mihăilescu, Cristi Geamăn, Monica Roşu, Cristina Nedelcu, Damian Ferucio George, Mirel Drăgan, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Cristi Pulhac, Roxana Pulhac, Yamato, Ștefan Floroaică, Alina Pană, Mariana Nenu, Diana Senteș, Ami și Roxana Vancea.

Primele evenimente din cadrul turneului „Adunare pentru mișcare” au avut loc în magazinele din București, Târgu Jiu, Craiova, Ploiești, Buzău, Focșani și Bacău, unde peste 400 de participanți au ars mai mult de 2.000.000 de calorii.

Caloriile arse în timpul sesiunilor din țară vor fi contorizate, cu scopul de a depăși 4.000.000 de calorii.

Decathlon – Adunare pentru mișcare. Participarea este gratuită

Participarea este gratuită, în baza înscrierii prealabile online, pe site-ul Decathlon.

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu.

Magazinele includ produse aparținând mărcilor proprii, precum:

  • Quechua
  • Kipsta
  • Nabaiji
  • Oxelo
  • Domyos
  • Btwin
  • Kalenji.
  • Aceste produse cu un raport excelent calitate – preț.

Retailerul comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane, escaladă și textile pentru ciclism, triatlon, sporturi de echipă.

Citetește și Au început înscrierile pentru Programul Growww 2019, lansat de MOL

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Decathlon invită românii să facă sport

  1. Pingback: The Woman 2019 - lista invitati si subiecte dezbatute | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.