Stiri: Logistica

The New Originals Company vrea să preia activele deținute de Dr. Oetker România

Delfingen Industry preia unele active ale grupului Schlemmer. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

19.08.2020

Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer. Conform instituţiei, această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească.

Delfingen Industry

Delfingen Industry, având sediul în Franţa, activează în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, compania are două filiale (Delfingen RO-Transilvania SRL şi Delfingen RO-Valahia SRL), aferente a două puncte de producţie.

Grupul Schlemmer

Grupul Schlemmer îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, grupul Schlemmer este prezent prin compania Schlemmer România.

Delfingen Industry. Mesajul transmis de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia emisă de Consiliul Concurenţei va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă. Acest lucru se va întâmpla după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citeşte şi Topul judeţelor din România cu cea mai bună viteză de internet