Stiri: Constructii

Insolvență Altur SA Slatina

DELTA A.C.M. intră în insolvență. Cine este administrator judiciar?

06.06.2019

DELTA A.C.M. insolvență 2019. DELTA Antrepriză Construcții Montaj 93 SRL intră în însolvență. Procedura a fost deschisă pe 30 mai, când instanța a desemnat CITR în calitate de administrator judiciar provizoriu. Compania este cunoscută sub denumirea DELTA A.C.M. și unul dintre cei top 10 constructori de infrastructură din România conform cifrei de afaceri.

DELTA A.C.M. insolvență 2019. Întârzierea demarării unor contracte

Insolvența companiei a survenit pe fondul întârzierii demarării unor contracte de lucrări și a efectelor rezultate din începerea executărilor silite de către furnizori.

„DELTA A.C.M. are perspective pentru reorganizare, procedură pe care o vizăm în gestionarea insolvenței. Înțelegem rolul de lider al companiei în sectorul construcțiilor de infrastructură și suntem pregătiți să gestionăm provocările unei piețe impredictibile, cu întârzieri care tergiversează lucrările. Avem soluții pentru stabilizarea societății din punct de vedere financiar, vom efectua o analiză a contractelor, iar împreună cu reprezentanții DELTA, vom propune un plan de acțiune care să revitalizeze compania. Avem în vedere un plan de reorganizare viabil, care să conducă la redresare și la păstrarea know how-ului organizației”, a afirmat Aurel Podariu, Senior Partner CITR.

DELTA A.C.M. insolvență 2019. Următoarele termene

Următoarele termene în procedura insolvenței constructorului sunt:

  • depunerea declarației de creanțe, până pe 15.07.2019
  • depunerea tabelului preliminar de creanțe, pe 05.08.2019
  • prima adunare a creditorilor, programată pe 12.08.2019

CITR administrează 20 de companii din domeniul construcțiilor

La ora actuală, CITR administrează peste 20 de societăți din domeniul construcțiilor, care cumulau, conform bilanțului depus la data deschiderii procedurilor de insolvență, o cifră de afaceri de aproximativ 400 mil. euro și aveau un număr de aproximativ 9.000 de angajați.

DELTA A.C.M. insolvență 2019. 25 de ani de experiență

DELTA A.C.M. este o companie privată cu peste 25 ani de experiență în domeniul construcțiilor și ingineriei, fiind orientată spre dezvoltarea de proiecte de anvergură pentru clienți din domeniul public și privat.

Compania asigură soluții personalizate și complet integrate de gestionare a lucrărilor de construcții.

Citește și ING Tech se mută într-un sediu nou. Unde sunt situate noile birouri?