Stiri: Sanatate

DENT ESTET Sibiu

DENT ESTET Sibiu: Rezultate spectaculoase în primele șase luni de la deschidere

04.06.2019

DENT ESTET Sibiu. Cele două clinici DENT ESTET Sibiu, inaugurate la finalul anului trecut, au avut după primele șase luni de activitate 1.520 de pacienți și 5.700 de vizite. Clinicile, una pentru adulți și cea de-a doua pentru copii, aduc deja o contribuție importantă la nivelul întregului business. În plus, numărul de pacienți a depășit cu 100% așteptările inițiale în clinica pentru copii și cu 50% în clinica pentru adulți.

DENT ESTET Sibiu. Estetică și implantologie dentară

Totodată, se poate remarca o afluență puternică a numărului de pacienți care caută soluții complexe de estetică și implantologie dentară.

În plus, gradul de informare al pacienților este tot mai ridicat, iar în rândul părinților se constată o preocupare constantă pentru rezolvarea problemelor stomatologice ale copiilor lor încă de la vârste fragede.

DENT ESTET Sibiu. Un reper în stomatologia din România

„De peste 20 de ani am demonstrat că suntem un reper în stomatologia din România, lucru confirmat și de dinamica ridicată a cazurilor dificile gestionate deja de medicii noștri din Sibiu. Cazurile complexe beneficiază de expertiza mixtă a unor echipe ce au în componență și medici din clinicile noastre din București. Mentoratul rămâne una dintre valorile noastre fundamentale și lucrăm continuu la formarea, dezvoltarea și consolidarea profesională a echipei noastre de specialiști de la Sibiu. Iar faptul că fiecare caz este gestionat de o echipă integrată de specialiști, nu de unul singur, reprezintă o garanție a eficientizării timpului, tratamente sigure și performante”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

DENT ESTET Sibiu. Numărul de pacienți

Peste 600 de pacienți au trecut pragul clinicii DENT ESTET Sibiu pentru adulți de la deschidere și până la ora actuală. Aproape 30% din numărul total de pacienți provine din orașele și județele învecinate, precum:

 • Alba
 • Vâlcea
 • Hunedoara
 • Mureș
 • Cluj.

Se observă, totodată, un trend crescător în ceea ce privește interesul pentru turismul dentar în Sibiu. Astfel, numărul de pacienți din afara țării care vin în clinicile DENT ESTET pentru a urma tratamente dentare complexe este tot mai mare.

DENT ESTET Sibiu. Încrederea medicilor și a pacienților

„Ne bucurăm de încrederea medicilor și a pacienților din Sibiu și observăm o tendință de creștere a numărului de pacienți care ne trec pragul din județele vecine. Astfel, prinde tot mai mult contur misiunea noastră de a face din Sibiu o alegere avizată și un reper în materie de tratamente stomatologice de cel mai înalt nivel. Modelul nostru de business responsabil, schimburile permanente de experiență și know-how dintre medicii noștri, dar și investițiile constante în cele mai noi tehnologii ne definesc activitatea, pentru ca principalii beneficiari ai eforturilor noastre să fie pacienții”, spune dr. Oana Taban.

DENT ESTET Sibiu. Clinica pentru copii

În ceea ce privește activitatea clinicii DENT ESTET 4 Kids Sibiu, primele șase luni de la deschidere au înregistrat o dinamică spectaculoasă, ce a depășit așteptările inițiale. Peste 900 de pacienți au fost înregistrați de la inaugurare până în prezent, fapt ce demonstrează că pacienții se preocupă tot mai mult de sănătatea lor dentară.

DENT ESTET Sibiu. Investiția

Valoarea investiției în cele două clinici de la Sibiu se ridică la aproape două milioane de euro. Printre dotările clinicii Dent Estet Sibiu pentru adulți se numără primul centru de radiologie integrat într-o clinică stomatologică, din Sibiu, complet echipat și digitalizat, inclusiv cu CBCT (tomograf computerizat de la KaVo OP 3D™ Germania).

Suprafața cumulată a celor două clinici DENT ESTET din Sibiu este de aproape 1.000 de metri pătrați (DENT ESTET pentru adulți – 750 mp, DENT ESTET 4 Kids – 200 mp) și numără împreună 12 unituri dentare (șapte în clinica pentru adulți și cinci în cea pentru copii).

DENT ESTET Sibiu. Aparatură performantă

Printre tehnologiile aduse în premieră în Sibiu de DENT ESTET se numără:

 • scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color (Danemarca)
 • soft pentru ghid chirurgical
 • microscopul electronic LEICA M320 F12 (Germania)
 • studio foto digital Future Smile Studio de diagnostic 3D
 • camere video dentare intraorale
 • laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA)

Din Grupul Dent Estet fac parte:

 • DENT ESTET Clinic SA
 • Green Dental Clinic SRL
 • Dentist 4 Kids
 • Aspen Laborator

Citește și Sfaturi pentru cei care merg în vacanța de vară cu mașina