Stiri: Sanatate

Romexpo

Trei manifestări dedicate sănătății, la Romexpo, în perioada 11-13 aprilie: ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO

08.04.2019

În perioada 11-13 aprilie, la Romexpo, vor avea loc, trei manifestări dedicate industriei medicale și stomatologice, domeniului farmaceutic și sectorului produselor și serviciilor care garantează un somn liniștit. Așadar, este vorba de următoarele târguri: ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO.

ROMMEDICA 2019 Romexpo

Târgul internațional de medicină și farmacie ROMMEDICA are drept scop depistarea soluțiilor și produselor care asigură o îmbunătățire a performanței în sectorul medical.

Evenimentul se bucură în fiecare an de prezența profesioniștilor care doresc să se perfecționeze, să-și dezvolte și rafineze aptitudinile medicale și să fie la curent cu noutățile din aria farmeceutică.

ROMMEDICA are o latură comercială prin prezentarea de oferte pentru servicii și produse de ultimă generație care facilitează actul medical, și una științifică prin organizarea unor conferințe, cursuri teoretice şi demonstraţii practice la care sunt abordate subiecte de interes.

Așadar, în cele trei zile de eveniment vizitatorii sunt invitați să participe la lansări de produse, lucrări de specialitate și tehnologii de ultimă generație care pot avea un impact major pentru sistemul de sănătate public sau privat.

Detalii suplimentare despre eveniment pe www.rommedica.ro

DENTA 2019 Romexpo

DENTA I este expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară. Evenimentul ilustrează ultimele tendințe și inovații în ceea ce privește sănătatea dentară și prezintă oferte pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice.

Cei interesați au ocazia să intre în contact cu profesioniști renumiți din această industrie, să participe la activități tematice de interes și să-și aprofundeze informațiile teoretice din domeniul stomatologic și tehnicii dentare.

Prin intermediul DENTA, ROMEXPO își propune să faciliteze dialogul dintre cadrele specializate și furnizori, în scopul îmbunătățirii serviciilor de medicină și tehnică dentară din țara noastră.

La ediția din această primăvară, DENTA I expune cele mai noi tehnici și tehnologii dedicate medicinii dentare. În plus, acesta este evenimentul care dă posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele din domeniul stomatologic.

Detalii suplimentare despre eveniment pe www.denta.ro

SOMN EXPO 2019 Romexpo

SOMN EXPO este expoziția de produse și servicii care asigură un somn liniștit. Evenimentul vine cu un concept nou marca Romexpo. Târgul a fost organizat pentru a atrage atenţia asupra impactului pe care tulburările de somn îl au atât asupra individului, cât şi asupra societăţii.

Specialiști din domeniu, precum medici, nutriționiști, companii, clinici, dar și producători de mobilă, articole textile și de iluminat, aduc în prim plan importanța unui somn odihnitor pentru sănătatea noastră fizică și psihică.

În cadrul SOMN EXPO, profesioniștii din această industrie vor explica cât de importante sunt orele de odihnă. De asemenea, ei vor ilustra riscurile la care ne supunem în absența lor.

”ROMEXPO îți propune să facă din SOMN EXPO o adevărată platformă de interacțiune între specialiștii în somnologie, terapeuți, medici, reprezentanți ai asociațiilor care militează pentru un somn de calitate și publicul larg”, au anunțat organizatorii.

Detalii suplimentare despre eveniment pe: www.somnexpo.ro

Activități conexe

Cele trei târguri includ și o serie de activități conexe. Așadar, programul cuprinde mai multe conferințe, simpozioane, sesiuni de comunicare și workshop-uri dedicate specialiștilor din fiecare sector.

Evenimentele conexe sunt susținute de profesioniști renumiți la nivel național și internațional și au fost organizate cu sprijinul:

 • Universității De Medicină și Farmacie „Carol Davila”
 • Societății Științifice Române de Oxigen – Ozonoterapie
 • Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie
 • Societății Studenților la Medicină din București
 • Departamentului pentru Situații de Urgență /Fundația SMURD
 • Societății Studențești de Chirurgie din România
 • Societății Naționale Crucea Roșie Română
 • Asociației Române de Endodonție
 • Societății Române de Reabilitare Orală
 • Asociației Dentare Române pentru Educație.

Mai multe informații se regăsesc pe www.rommedica.ro/manifestari-conexe/

Program de vizitare ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO:

 • 11 – 13 aprilie: între orele 10:00 – 18:00; Pavilion: B1.
 • Intrarea este gratuită.

Citește și Bucharest DigIT Expo 2019, un nou eveniment organizat de Romexpo