Stiri: Finante

Departamentul de Audit EY Romania

Cine preia conducerea departamentului de Audit al EY România?

01.02.2019

EY România a numit un nou lider al departamentului de Audit. Această funcție a fost preluată de Nicolas Sabran, începând cu luna februarie 2019. Acesta deține peste 30 de ani de experiență în practica auditului la EY Franța, având responsabilități atât la nivel local, cât și la nivel național.

Pentru o perioadă de 10 ani, el a condus cu succes activitatea de audit la Lyon și a fost Markets Leader pentru birourile regionale franceze.

Departamentul de Audit EY România. Provocări semnificative

„Peisajul de afaceri românesc și global prezintă provocări semnificative pentru toate părțile interesate. Aștept cu nerăbdare să conduc strategia EY pentru Audit în România, contribuind la angajamentul EY de a oferi o calitate fără compromisuri, continuând în același timp o creștere rapidă, care generează oportunități excelente de carieră pentru oamenii noștri”, a declarat Nicolas Sabran.

Departamentul de Audit EY România. Expertiza

De asemenea, pentru șase ani a fost membru ales al Consiliului Partenerilor din Franța (organism guvernamental).

Domeniile specifice de expertiză ale lui Nicolas Sabran includ auditul situațiilor financiare consolidate în conformitate cu IFRS și GAAP, care se ocupă în special de marii clienți internaționali, precum și de proiectele specifice, cum ar fi IPO-urile și activitatea TAS.

Departamentul de Audit EY România. Transformarea afacerii

”Prin numirea lui Nicolas Sabran la conducerea departamentului de Audit EY România continuăm să punem un accent important pe transformarea afacerii noastre pentru a oferi servicii excepționale clienților noștri și a rămâne alegerea lor numărul unu pentru serviciile de audit”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner.

Departamentul de Audit EY România. 300 de specialiști

Echipa de Audit a EY România cuprinde, la ora actuală, 300 de specialiști, care oferă companiilor locale şi internaționale o paletă diversă de servicii integrate în rețeaua EY la nivel global:

  • audit extern
  • asistență contabilă și financiară
  • raportare contabilă de conformitate
  • investigarea contabilă a fraudelor

Citește și Buget 2019. Câți bani sunt alocați pentru sănătate, educație și pensii?