Dieta NALEP program. Dieta NALEP etape. Retete dieta NALEP. Meniu dieta NALEP.

Dieta NALEP: Etape, rețete și meniu

29.08.2019

Dieta NALEP program. Dieta NALEP etape. Rețete dieta NALEP. Meniu dieta NALEP. O nouă dietă a devenit, în ultima vreme, foarte populară și în România. Este vorba de dieta NALEP. Mai exact, este vorba de un program alimentar care promite pentru cei care îl adoptă că vor pierde considerabil în greutate. Perioada acestei diete este de o singură lună.

Dieta NALEP. Ce presupune programul NALEP

Ceea ce este important este că nu vorbim despre o dietă care se bazează pe înfometare. În plus, această dietă nu presupune nici calcularea caloriilor, porționarea strictă a alimentelor consumate și nici cântărirea acestora.

Dieta NALEP program. Dieta NALEP etape. Rețete dieta NALEP. Meniu dieta NALEP.  Celor care vor să urmeze dieta NALEP li se propune astfel un stil de viață mai sănătos, precum și o alimentanție mai corectă.

Cum se ține dieta NALEP?

Dieta NALEP nu include vreo limitare în ceea ce privește cantitatea de alimente mâncate. Prin urmare, dacă alegeți această cură de slăbire nu trebuie să reduceți cantitatea de mâncare consumată.

În plus, dieta oferă o serie de rețete delicioase, iar așa vă veți bucura de mâncărurile preferate fără nicio limită.

Mai exact, dieta NALEP propune alegerea unor alimente pe care le preferați și eliminarea altora care nu vă sunt pe plac.

Această cură de slăbire propune, așadar, o combinare mai corectă a diverselor alimente. În plus, dieta nu include suplimente pentru slăbit sau alte medicamente care să vă ajute să pierdeți în greutate.

Dieta NALEP program și aplicația

Dieta NALEP recomandă utilizarea unei aplicații. După descărcarea aplicației trebuie să introduceți o serie de date personale, precum:

  • greutatea actuală
  • câte kilograme vreți să slăbiți
  • probleme medicale – afecțiuni de care suferiți sau alergii

După aceea trebuie să bifați o serie de preferințe alimentare și să specificați informații privind alimentele care nu vă plac.

Dieta NALEP program. Dieta NALEP etape. Rețete dieta NALEP. Meniu dieta NALEP.  Totodată, în fiecare dimineață trebuie să introduceți greutatea pe care o aveți. Acest lucru este necesar pentru crearea regimului alimentar care să vă ajute să slăbiți.

După aceea, aplicația vă va oferi un regim personalizat pentru următoarele zile. Mai exact, vă va oferi rețete, ingredientele și modul de preparare a mâncărurilor pe care aveți voie să le consumați.

Cu dieta NALEP puteți slăbi aproximativ 10 kilograme pe lună.

Dieta NALEP etape.  Cura cuprinde trei etape:

Etapa 1: Fază de slăbire

În această fază slăbești până la 10 kilograme în doar o singură lună.

Etapa 2: Menținerea

În cea de-a doua etapă sunt reintroduse treptat alimentele care nu s-au consumat în prima etapă.

Etapa 3: Educația

În cea de-a treia etapă veți primi un program care are scopul de a educa organismul dumneavoastră să alegeți o alimentație sănătoasă.

Citește și Medicina alternativă și complementară – Riscuri și avantaje

 

 

 

Citiți și despre: