Stiri: Companii

Director de vanzari Schneider Electric Romania

Schneider Electric România are un nou director de vânzări

28.05.2020

Director de vânzări Schneider Electric România. Iunie vine cu schimbări importante în cadrul echipei Schneider Electric. Cristian Deaconu va prelua poziția de Director de Vânzări Distribuitori Oficiali, funcţie ocupată anterior de Lucian Enaru – actualmente Director General Schneider Electric România și Republica Moldova.

Director de vânzări Schneider Electric România. Experienţă

Cristian Deaconu are o experiență de aproape 10 ani în cadrul echipei Schneider Electric. El a ocupat diverse poziții de management. Cea mai recentă a fost cea de Quality, Business Intelligence & Training Manager în cadrul Centrului de Suport Clienți.

Acestă funcţie a scos în valoare abilitățile sale de a dezvolta echipe de succes, cât și punerea unei baze solide în zona de Business Intelligence și conturarea unor bune practici de management al calității.

Director de vânzări Schneider Electric România. Expertiză tehnică

Având o expertiză tehnică variată, foarte bune abilități de relaționare cu clienții, dar și capacități dovedite de project management, noul director de vânzări este pregătit de o nouă provocare în cariera sa, canalizându-și acum abilitățile spre zona de vânzări, în care a mai activat în trecut. O valoare adaugată pe care Cristian Deaconu o aduce în ceea ce privește nevoile clienților o reprezintă și cunoașterea în detaliu a gamei de produse și soluții Schneider Electric.

Ce spune Cristian Deaconu?

“Preiau acest nou rol într-o perioadă în care e nevoie mai mult ca oricând să fim aproape de clienții noștri, să le înțelegem nevoile specifice și să venim cu produse și soluții competitive, adaptate cerințelor pieței. Aș putea spune că provocarea, dar și oportunitățile de a redefini strategiile noastre, sunt pe măsură”, spune Cristian Deaconu.

Absolvent al Universității Politehnica din București – Facultatea de Inginerie, el a obținut calificări suplimentare în acest domeniu, în cadrul Security Sistems ARTS România. De asemenea, Cristian Deaconu deține totodată certificarea de Trainer. Aceasta este oferită de către Romanian Training Institute. În plus, el are şi o certificare Lean de la IASSC.

Citeşte şi Ministerul Sănătăţii: Termoscanarea este obligatorie