Dispozitivul de traducere Vasco Mini 2

Vasco Electronics intră pe piața din România

12.03.2020

Dispozitivul de traducere Vasco Mini 2. Vasco Electronics își anunță intrarea pe piața din România cu propriul magazin online: www.vasco-electronics.ro. Produsul lor vedetă, Vasco Mini 2, a fost desemnat cel mai bun dispozitiv de traducere din lume în 2019. De asemenea, produsul a câștigat premiul Best Connected Consumer Device în cadrul Global Mobile Awards 2020.

Vasco Electronics este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de dispozitive mobile pentru călători din lume.

Dispozitivul de traducere Vasco Mini 2. O perioadă de creștere exponențială

Piața dispozitivelor electronice de traducere se află într-o perioadă de creștere exponențială. În momentul de față, traducerea în timp real a unei conversații nu este doar realizabilă, ci, în sfârșit, aproape la fel de precisă ca traducerea umană. Prin folosirea unor tehnologii avansate, cum sunt microfoanele performante, care reduc zgomotul, sau inteligența artificială, aceste dispozitive au devenit un real ajutor atât în călătoriile personale, cât și în cele de business.

Dispozitivul de traducere Vasco Mini 2. 50 de limbi străine

Vasco Electronics introduce și pe piața din România tehnologia proprie, care ajută la spargerea barierelor lingvistice. Peste 50 de limbi, folosite de 90% din populația lumii, sunt stăpânite perfect în portofoliul de produse Vasco Electronics.

Cel mai bun dispozitiv

Translatorul-vedetă, Vasco Mini 2, a fost numit cel mai bun dispozitiv de traducere din lume în topul Traducătoarelor Electronice Verificate, datorită preciziei sale de 96%, a traducerilor rapide, interfeței ușoare și dimensiunilor de buzunar.

Unul din cele mai mari beneficii oferite de Vasco Mini 2 este că are inclusă o cartelă SIM, cu internet gratuit nelimitat, pe viață, care funcționează în peste 150 de țări.

Astfel, călătorii pot traduce peste 50 de limbi străine la o simplă apăsare de buton, fără să depindă de wi-fi sau de propriul telefon pentru internet.

Dispozitivul de traducere Vasco Mini 2. Precizie

Precizia traducerilor realizate cu Vasco Mini 2 este de 96%. Acest lucru este posibil, în primul rând, datorită unui microfon ultra-performant, care reduce zgomotul cu 99% și se asigură că fiecare cuvânt este înțeles perfect. În al doilea rând, translatorul dispune de cinci motoare diferite de traducere, dar și de cea mai bună pronunție de pe piață, cu accent nativ pentru fiecare limbă.

Viteza traducerii este posibilă datorită serverelor localizate strategic în Europa, Asia și America de Nord. Astfel, Vasco Mini 2 se conectează întotdeauna la cel mai apropiat server, accelerând astfel viteza traducerii.

Dispozitivul care înglobează aceste tehnologii și funcționalități încape într-un buzunar, este foarte intuitiv și ușor de folosit, fiind potrivit chiar și pentru cei care resping de regulă dispozitivele electronice moderne, din cauză că ar fi complicate.

Citește și Kaufland România, măsuri pentru prevenirea coronavirusului. Anunțul făcut de retailer

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Vasco Electronics intră pe piața din România

  1. Pingback: Detergent SANO MAXIMA - Noua gama de produse | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.