Stiri: Finante

Dominic Bruynseels paraseste FIRST BANK

Dominic Bruynseels părăsește FIRST BANK. Motivul?

25.07.2019

Președintele Consiliului de Administrație FIRST BANK, Nicolae Dănilă, a anunțat joi plecarea din funcție a lui Dominic Bruynseels, Președinte Executiv First Bank, începând cu data de 8 august 2019.

Ce spune Dominic Bruynseels?

„În ultimele 12 luni, FIRST BANK a trecut printr-o serie de schimbări semnificative: repoziționarea după achiziția Piraeus Bank România, schimbarea identității de brand, procesul de dimensionare optimă a organizației, achiziția Bank Leumi România, precum și o serie de schimbări interne și de proiecte importante, ale căror rezultate se vor vedea în curând. Acum doresc să mă concentrez asupra unor proiecte personale importante, astfel încât voi părăsi actuala funcție pentru a putea face acest lucru”, declară Dominic Bruynseels.

Cine va prelua funcția de președinte executiv al FIRST BANK?

Fondul american de investiții J.C. Flowers & Co. a identificat și desemnat succesorul pentru această funcție. În acest moment, se află în desfășurare procedurile interne și externe specifice numirii oficiale și preluării mandatului. Nominalizarea va fi anunțată în curând, după încheierea formalităților necesare.

Ce spune Președintele Consiliului de Administrație FIRST BANK?

„Vreau să îi mulțumesc lui Dominic atât pentru energia și implicarea de care a dat dovadă în ultimele 12 luni, cât și pentru faptul că a adus J.C. Flowers în România. FIRST BANK este un brand care se dezvoltă rapid și vom continua să construim plecând de la premisele pozitive pe care le avem. Îi dorim lui Dominic mult succes în tot ceea ce și-a propus”, declară domnul Nicolae Dănilă, Președintele Consiliului de Administrație FIRST BANK.

Despre FIRST BANK

FIRST BANK oferă o gamă largă de produse și servicii adresate clienților locali și celor internaționali, incluzând activități de:

  • retail
  • IMM
  • corporate banking

Banca operează prin intermediul a 59 de sucursale, cu 1200 de specialiști angajați și are aproximativ 130.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.firstbank.ro.

Citește și PRIA Competition 2019 Iași. Principalele concluzii ale evenimentului