Stiri: Retail

Donatie Kaufland Romania

Kaufland donează 230.000 euro pentru educarea copiilor defavorizați

18.12.2018

Donație Kaufland România. Copiii din țara noastră au, de acum, o șansă în plus pentru o mai bună educație. Aceștia vor beneficia de o donație record. Așadar, Kaufland a donat 230.000 euro pentru programele educaționale susținute de Organizația Salvați Copiii, prin achiziția a cinci brazi în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun, eveniment anual caritabil.

Fondurile colectate vor sprijini programele educaționale în beneficiul copiilor defavorizați, derulate de Salvați Copiii prin centrele sale educaționale deschise în majoritatea regiunilor țării.

Donație Kaufland România. Parteneriatul cu Asociația Salvați Copiii

Parteneriatul dintre Salvații Copiii și Kaufland a împlinit opt ani, compania fiind, anul acesta, sponsor Platinum al festivalului.

În cadrul ediției din acest an, compania a atins un nou record al sumei donate de o singură companie, până în prezent la Festivalul Brazilor de Crăciun. Este vorba de 230.000 de euro, suma direcționată pentru consolidarea viitorului copiilor.

Donație Kaufland România. Unul dintre brazi a fost donat ASE

Totodată, în semn de susținere a educației, unul dintre brazi, în valoare de 40.000 euro, a fost donat de Kaufland România Academiei de Studii Economice din București.

Bradul este intitulat „Lăsați copiii să râdă”. Acesta fost înscris în licitație de WizzDesign și Iulia Totoianu, cu sprijinul Libris.ro.

Creația reprezintă un compendiu de fragmente de viață transcrise textual, semnate de 100 dintre marile nume ale literaturii române contemporane, și care a fost transformat într-un brad creativ de Crăciun.

Donație Kaufland România. ”Ne-am luat angajamentul de a susține pe termen lung accesul la educație”

,,Educația este fundamentală formării unor comunități puternic dezvoltate. De aceea, susținerea educației stă la baza direcțiilor strategice de investiții comunitare ale Kaufland. Ne-am luat angajamentul de a susține pe termen lung accesul la educație prin diverse proiecte, implicarea în Festivalul Brazilor de Crăciun fiind unul dintre acestea. Este o mare bucurie pentru noi să știm că sunt copii care merg la școală și ca urmare a implicării Kaufland”, a declarat Katharina Scheidereiter, Manager CSR, Kaufland România.

Donație Kaufland România. HOSPICE „Casa Speranței”

Kaufland a ales să ofere bradul „În Suflet”, realizat de Dhaniel Nora, partenerului de tradiție Fundația HOSPICE „Casa Speranței”. Acesta va ajunge în complexul socio-medical Copăceni dedicat copiilor cu boli limitatoare de viață.

Citește și Programul de screening auditiv: Toți copiii născuți în România beneficiază de control auditiv gratuit