Stiri: Retail

Doraly Expo Market

Doraly Expo Market își extinde parcul comercial. Investiția se ridică la peste 5 milioane de euro

13.12.2018

Doraly Expo Market a anunțat că investește peste 5 milioane de euro în extinderea parcului comercial și mizează pe segmentul cash & carry. Compania pregătește deschiderea a trei noi pavilioane în anul 2019.

Doraly Expo Market este unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate în articole pentru casă și produse alimentare din țara noastră.

Doraly Expo Market extindere – suprafața închiriabilă

După inaugurarea celor trei pavilioane, suprafața închiriabilă a parcului va crește cu peste opt mii de metri pătrați. Per total, spațiul va ajunge până la un total de 92.000 MP. De asemenea, numărul pavilioanelor va ajunge la 37.

Planul de extindere și modernizare a atras noi comercianți și mărirea, în consecință, a gamei de produse.

”În același timp, răspunde și tendinței de creștere a numărului de vizitatori, care estimăm că va depăși trei milioane în anul 2018, declară Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Doraly Expo Market extindere. Pavilionul P9

Pavilionul P9 va avea o suprafață construită de 6.600 de metri pătrați. Spațiul va fi destinat comercializării produselor electrocasnice, a textilelor pentru casă, articolelor de mobilier dar și a celor pentru copii. La acestea se adaugă produsele sanitare și cele destinate activităților sportive și de turism.

Din acest pavilion, un spațiu de 1900 de metri pătrați va fi pregătit pentru segmentul cash & carry,

”Anul trecut, segmentul cash & carry din cadrul Doraly a înregistrat o creștere de 38% a cifrei de afaceri, semnificativ mai importantă decât media generală a parcului comercial. De altfel, de la începutul anului trecut, suprafața totală a spațiilor de acest tip din cadrul complexului a crescut cu 132%, până la 25.000 de metri pătrați, cât ocupă în prezent”, a mai spus Alexandru Rusu.

Doraly Expo Market extindere. Pavilionul P10

Pavilionul P10 va găzdui game noi de produse într-un spațiu de 1.500 de metri pătrați.

Doraly Expo Market extindere. Pavilionul P11

Pavilionul P11 va fi destinat serviciilor bancare și va avea o suprafață de 163 de metri pătrați.

Investiția în extinderea parcului se ridică la 5,4 milioane de euro.

Reprezentanții Doraly preconizează că noile categorii de produse vor extinde natural și gama articolelor comercializate online pe platforma doraly.ro, primul marketplace cu prețuri flexibile din România, concentrat pe comerțul en-gros.

Doraly Expo Market extindere. 40 de noi comercianți

Noile pavilioane vor găzdui încă 40 de comercianți, crescând astfel numărul total al celor care își desfășoară activitatea în Expo Market Doraly la aproape 600 de producători, importatori și distribuitori.

”Așteptăm în parcul comercial, dar și pe platforma online comercianți cu game complementare produselor pe care le vindem în prezent, cum ar fi electronice și electrocasnice mari, mobile, textile, articole sportive, care sunt interesați de modelul multichannel e-wholesale și de sistemul afișării prețurilor care scad proporțional cu cantitatea comandată”, completează Alexandru Rusu.

Citește și Renault Trucks D 2019 aduce economii de combustibil de până la 7%