Dosare AFM

AFM, anunţ important privind Programele Rabla Clasic, Rabla Plus și Iluminat Public

07.10.2020

Dosare AFM. Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus și Iluminat Public au fost publicate pe site-ul AFM. Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat că a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul programelor menţionate mai sus.

Dosare AFM. Programul Iluminat Public

În cadrul Programului Iluminat Public, au fost publicate 23 de dosare
aprobate prin care unitățile administrativ teritoriale vor beneficia de fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED, precum şi achiziţionarea şi instalarea sistemelor de dimare/telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiţii.

Dosare AFM. Rabla Casic şi Rabla Plus

În cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 17 dosare pentru 36 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 58 dosare pentru 146 autovehicule, dintre care 17 electrice hibride și 129 pur electrice.

„Implementarea programelor derulate de AFM vizează investițiile în economia verde pentru reducerea emiisilor de gaze cu efect de seră, optimizarea consumului de energie, crearea unui climat de siguranță pentru populație și totodată îndeplinirea obiectivelor UE în vederea dezvoltării durabile a României”, a declarat președintele AFM, Dan Cătălin Vatamanu.

Data limită: 30 octombrie

Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus și Iluminat Public.

Citeşte şi Rata de vaccinare în România: Avertismentul făcut de Ministerul Sănătăţii

 

 

 

Citiți și despre: