Stiri: Sanatate

Dr. Paulo Malo DENT ESTET

Premieră pentru România pe piaţa serviciilor stomatologice

07.10.2020

Dr. Paulo Malo DENT ESTET. Rețeaua de clinici DENT ESTET a anunţat o premieră pe piaţa serviciilor stomatologice din România. Compania începe colaborarea cu Prof. Dr. Paulo Malo, expert mondial în implantologie dentară. Ca parte a strategiei de expansiune pe piața internațională și în contextul potențialului de dezvoltare a României, Prof. Malo a vizitat anul trecut mai multe clinici din București, iar singura care a îndeplinit criteriile de performanță este rețeaua de clinici DENT ESTET.

Parteneriatul în exclusivitate cu Prof. Malo plasează DENT ESTET pe harta implantologiei mondiale.

Dr. Paulo Malo DENT ESTET. Cele mai performante tehnici din implantologia mondială

Dr. Paulo Malo va mentora echipa supraspecializată de implantologi și medici proteticieni, asigurând asimilarea integrală a celor mai performante tehnici din implantologia mondială. Totodată, Prof. Malo se va implica direct în rezolvarea cazurilor complexe de reabilitare orală, respectiv cele cu atrofie osoasă severă.

Parteneriatul consolidează expertiza medicilor și este cu atât mai relevantă în contextul în care pacienții români au probleme dentare complexe, mai de timpuriu decât cei din țările mai dezvoltate. Ultimul studiu realizat de către 360Insights, pentru DENT ESTET, arată că 4 din 10 locuitori ai orașelor din România au cel puțin un dinte lipsă . Acest lucru este cauzat de o igienă orală deficitară și de lipsa acțiunilor de prevenție sau nerespectarea programului de controale periodice. Toți acești factori duc la pierderea timpurie a dinților, iar statisticile arată că în țara noastră acest lucru se întâmplă mai devreme decât în alte țări cu grad de civilizație ridicat.

Ce spun reprezentanţii DENT ESTET?

„Selectarea de către Prof. Malo a Grupului de clinici DENT ESTET ca unic partener în România reprezintă validarea muncii noastre de peste 20 de ani. Avem o responsabilitate enormă, atât față de pacienți, cât și față de tinerii medici pe care îi formăm noi și ceilalți colegi din domeniu, în scopul creșterii performanței în medicina dentară românească, iar parteneriatul cu Prof. Malo ne oferă pârghiile necesare pentru a putea oferi cele mai bune soluții pacienților români care se confruntă cu probleme dentare complexe.”- declară dr. Oana Taban – CEO și Fondator al grupului de clinici DENT ESTET

Dr. Paulo Malo DENT ESTET. Cine este Prof. Paulo Malo?

Tehnicile chirurgicale inventate de Dr. Paulo Malo au adus schimbări radicale în privința modului în care se realizează implanturile dentare.

Prof. Malo este în lumea medicală un deschizător de drumuri, un chirurg care a schimbat paradigma, astfel încât cazuri care păreau imposibil de tratat sau care aveau nevoie de tratament cu adiții osoase care necesitau un timp foarte lung de vindecare, pot fi acum rezolvate într-o perioadă scurtă și cu tehnici minim invazive pentru pacient.

Revoluționarul Malo Protocol® cuprinde tehnici de intervenție inovatoare ce reduc timpul de tratament, cresc rata de reușită la 98% pentru cazurile complexe de implantologie și scad aproape la jumătate prețul intervenției față de soluțiile clasice.

Dr. Paulo Malo DENT ESTET. Inovaţii

Prin inovațiile sale, împreună cu cercetări clinice și științifice continue, a devenit posibilă chiar și tratarea acelor cazuri de edentație care ar fi avut ca soluție doar proteza mobilă, cu o soluție fixă, extrem de funcțională și estetică, crescând calitatea vieții pentru acești pacienți.

Citeşte şi Rata de vaccinare în România. Avertismentul făcut de Ministerul Sănătăţii