Stiri: Companii

Dunapack Packaging fabrica Sfantu Gheorghe

Dunapack Packaging extinde capacitatea fabricii din Sfântu Gheorghe

23.05.2019

Dunapack Packaging își consolidează operațiunile din țara noastă. Compania a decis, astfel, extinderea și modernizarea fabricii din Sfântu Gheorghe. Dunapack Packaging a anunțat că a finalizat prima etapă de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfântu Gheorghe (jud. Covasna).

Dunapack Packaging fabrică Sfântu Gheorghe. Extinderea depozitelor

Modernizarea include mărirea capacității de stocare a depozitelor existente cu peste 4.000 de metri pătrați. Extinderea permite companiei Dunapack să-și îmbunătățească nivelul serviciilor oferite.

Dunapack Packaging fabrică Sfântu Gheorghe. Noi utilaje

De asemenea, în această primă etapă, fabrica a fost utilată cu o mașină de prelucrare a cartonului marca Bobst și cu o mașină de lipit marca Masterfold. Aceste echipamente vor permite fabricii din Sfântu Gheorghe să crească și mai mult complexitatea și calitatea soluțiilor complete de ambalare furnizate.

Sistemul de preluare și ambalare a produselor finite a fost automatizat în totalitate. Se asigură astfel un mediu modern de lucru care permite companiei să mențină un standard ridicat de securitate pentru personalul său.

Dunapack Packaging fabrică Sfântu Gheorghe. A doua etapă de modernizare

Cea de-a doua etapă de modernizare presupune înlocuirea mașinii de prelucrare a cartonului ondulat cu un utilaj extrem de eficient. Acesta este marca BHS. Lucrările de instalare vor fi finalizate în primul trimestru al anului 2020.

Împreună cu noua fabrică Dunapack din Bolintin, la 20 km vest de București (unitate care își va începe activitatea în vara anului 2019), compania va atinge în România o capacitate de producție de peste 300 milioane de metri pătrați pe an.

Dunapack Packaging fabrică Sfântu Gheorghe. Ce spune conducerea companiei?

„După o prezență puternică de mai bine de 20 de ani pe piața din România suntem foarte mândri de echipa noastră. Fabrica din Sfântu Gheorghe a funcționat întotdeauna ca un pivot la nivel național iar procesele de extindere și modernizare îi vor consolida și asigura această poziție, pe o perioadă lungă de timp”, a declarat Alexander Enzenberg, Managing Director al diviziei Dunapack Packaging.

Divizia Dunapack Packaging este reprezentată de 20 de fabrici de ambalaje de carton ondulat. Acestea se regăsesc în 10 țări.

Dunapack Packaging fabrică Sfântu Gheorghe. Soluții de o calitatea mai înaltă

Stanislav Razpopov, Director regional al zonei de sud al Dunapack Packaging adaugă: “Cu ajutorul noii configurări și cu utilajele de ultimă generație instalate vom fi capabili să furnizăm clienților noștri soluții de ambalare de o calitate și mai înaltă. Această investiție ne asigură încrederea pentru continuarea cu succes a operațiunilor pe piața din România, o piață foarte importantă pentru companie”.

Citește și INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019. 80% din suprafața pentru expunere a fost deja ocupată