Stiri: Agricultura

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 - Romexpo

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019. 80% din suprafața pentru expunere a fost deja ocupată

23.05.2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Târgul internațional pentru industria alimentară va avea loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie. Chiar dacă mai sunt cinci luni până la eveniment, 80% din suprafața disponibilă pentru expunere a fost deja ocupată.

60% din firmele înscrise sunt din industria cărnii. La târg, vor fi prezenți atât distribuitori de tehnologii si echipamente de procesare, cât și furnizori de materii prime și producători de produse din carne.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019. Companii participante

Până la ora actuală la ediția din 2019 s-au înscris atât companii din România, cât și din alte ţări, precum: Ungaria, Olanda, Germania, Bulgaria, Serbia, Italia, Suedia, Turcia.

”Fie că sunteți consumatori, agenţi comerciali sau reprezentanți ai instituţiilor implicate în sectorul alimentar din România, vă așteptăm la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019. Dacă doriți să aveți un loc printre cei mai importanți jucători din industria alimentară, vă invităm să contactați organizatorii pentru a stabili cele mai avantajoase condiții de participare: www.indagra-food.ro/contact”, au anunțat organizatorii.

Despre INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este un eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat cu ADDOR EVENTS. Evenimentul se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 (www.indagra-food.ro / www.carnexpo.ro) se desfășoară:

  • INDAGRA (www.indagra.ro)
  • EXPO DRINK (www.expodrink.ro)
  • PACK SHOW (www.packshow.ro)

Citește și INDAGRA 2019: 80% din suprafața expozițională este deja ocupată