ELKO anunță disponibilitatea în România a unei noi tablete cu rezistență sporită de la Getac

12.02.2019

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune. Portofoliul ELKO cuprinde peste 36.000 de produse și servicii. ELKO România este parte a Grupului ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT. Soluțiile oferite includ soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare. De asemenea, soluții de supraveghere video, echipamente industriale software dar și periferice.

ELKO Romania. Tableta GETAC K120

ELKO Romania a anunțat disponibilitatea pe piața din România a tabletei Getac K120, recent lansată. Aceasta tabletă este concepută pentru agențiile de siguranță publică. Ceea ce este caracteristic pentru acest dispozitiv este faptul că prezintă o rezistență sporită la condiții dificile de utilizare.

ELKO Romania. Siguranța publică

În prezent, se pune un accent deosebit pe informație. Nici domeniul siguranței publice nu este diferit la acest capitol. Astfel, este imperios necesar sa se realizeze un transfer de date rapid dar si comunicatii eficiente. De cele mai multe ori, dispozitivele de acest gen sunt folosite pentru obtinerea rapidă de informații care să permită în același timp intervenția în timp util.

ELKO Romania. Tableta Getac K120

Tableta proiectată de Getac este echipată cu procesor Intel Core i7 sau i5 din generația a 8-a. Dispozitivul dispune de o conectivitate bogată, ce include GPS, LTE 4G, Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth. Tableta prezintă  un ecran tactil de 12.5” și opțiuni de securizare, precum autentificare pe mai multe niveluri, cititoare de amprentă și smartcard sau autentificare RFID.

“Tableta rezistentă Getac K120 a fost proiectată astfel încât să ofere angajaților din domeniul siguranței publice un dispozitiv mobil de date compact și puternic, care combină perfect comunicațiile video, vocale și de date, pentru a asigura accesul rapid la informațiile esențiale din teren”, a spus Rick Hwang, Președinte al Diviziei de Dispozitive Rezistente în cadrul Getac Technology Corporation.

ELKO Romania. Standarde militare de rezistență

Getac K120 repectă condițiile impuse de standardele militare de rezistență MIL-STD-810G și MIL-STD-461G. Dispozitivul este destinat utilizării de către echipaje de poliție, paramedici sau pompieri. Getac K120 este rezistent la apă și la praf, prin urmare poate fi folosit în orice condiții. Tableta a fost supusă de asemenea testului căderii de la o înălțime de 1,8 m, dar și unor teste de verificare a funcționării la temperaturi extreme. Getac K120 poate să funcționeze la temperaturi cuprinse între 29 și 63 grade Celsius.

“Prin produse precum K120, Getac continuă să ofere cele mai bune soluții clienților din domeniul siguranței publice, ajutând echipele din prima linie să facă față provocărilor cu care se confruntă zilnic, mulțumită tehnologiilor inovatoare și designului inovativ”, a continuat acesta.

ELKO este distribuitor unic autorizat România pentru soluțiile Getac. Pentru mai multe informații despre K120 contactați echipa ELKO la sales@elko.ro

Citește și Vladimir Aninoiu la conducerea echipei de tehnologie a Deloitte România din cadrul practicii de Consultanță

 

Citiți și despre:

O părere la “ELKO anunță disponibilitatea în România a unei noi tablete cu rezistență sporită de la Getac

  1. Pingback: Bugetul de stat pe anul 2019 este fragil și nu asigură susținerea dezvoltării economice | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.