Stiri: Companii

Vladimir Aninoiu la conducerea echipei de tehnologie a Deloitte România din cadrul practicii de Consultanță

11.02.2019

Deloitte România, una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din România oferă, alături de Reff & Asociații SCA servicii de audit, consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și financiară, servicii de managementul riscului, servicii și consultanță în tehnologie.

Deloitte, lider în consultanță în tehnologie și în domeniul transformării digitale, a dezvoltat parteneriate de-a lungul timpului cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce.

Deloitte România. Noul director al echipei de tehnologie

Vladimir Aninoiu a fost recent numit director al echipei de tehnologie din cadrul practicii de consultanță în management. În această nouă poziție, Vladimir Aninoiu îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener Coordonator Consultanță.

Vladimir Aninoiu. Funcții deținute până în prezent

Până în prezent, Vladimir Aninoiu a activat în poziții de management de top. A fost CEO și Președinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est, dar a activat și în cadrul IBM în poziția de Country General Manager, poziție pe care a ocupat-o timp de 15 ani.

Vladimir Aninoiu deține un MBA la Open University din Marea Britanie și este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din București.

„Sunt mândru să îi urez bun venit în echipă lui Vladimir, ale cărui cunoștințe vaste în domeniul tehnologiei și a cărui experiență în zona digitală vor reprezenta avantaje importante pentru clienții noștri. Prin contribuția sa, consolidăm competențele practicii noastre de Consultanță și capacitatea de a oferi soluții integrate, de la idee la implementare, pe măsura reputației noastre de lider global în consultanță în tehnologie”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Deloitte România. Practica de consultanță

Acest segment al activității Deloitte România a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultima perioadă, cu competențe în automatizarea proceselor de business cu roboți și în data analytics.

Deloitte operează și Centrul European de Servicii în București, care oferă servicii bazate pe SAP, analize de date și management al informației (AIM) prin intermediul celor peste 400 de experți IT angajați.

 

Citește și Daniel Cateliu se alătură echipei P3 în România ca Leasing and Development Manager