Stiri: Retail

Centrul comercial Colosseum extindere - Finantare

Colosseum Mall se extinde. Ce valoare are investiția?

12.12.2018

Colosseum Mall se extinde. Centrul comercial a anunțat că au fost demarate lucrările de construcție pentru extinderea mall-ului. Situat în Sectorul 1 al Bucureștiului și deschis din 2011, Colosseum continuă procesul de dezvoltare. Extinderea vine în contextul afacerilor în creștere și a îmbunătățirii în ultimii ani a condițiilor pieței de profil.

Extindere Colosseum Mall. Ce companie realizează construcția?

Extinderea va fi realizată de către compania AXA TRANS CONSTRUCT S.R.L., desemnată Antreprenor General în urma unui proces amplu de selecție.

“Suntem încântați să anunțăm că procesul de selecție a companiei care se va ocupa de construcția centrului comercial a fost finalizat și că lucrările au început luna aceasta. Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inaugurăm Colosseum Mall la finalul anului viitor”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum.

Extindere Colosseum Mall. O investiție de 30 milioane de euro

Investiția în extinderea Colosseum Mall se ridică la 30 de milioane de euro. Per total, suprafața comercială urmează să ajungă până la 54,500 mp. Astfel, se va crea o dezvoltare mixtă cu spații având destinația de comercial, birouri și petrecere a timpului liber.

Extindere Colosseum Mall. Cererea de spații comerciale

“În ultimii ani am asistat la o evoluție a cererii de spații comerciale în această zonă, datorită numărului tot mai mare de proiecte rezidențiale noi finalizate și a multor altora aflate în construcție. Aceasta va suține cererea pe mai departe, iar Colosseum Mall este cel mai bine amplasat pentru a răspunde nevoilor zonei,”, a adăugat Mihai Dinu.

Extindere Colosseum Mall. Noi chiriași

Pe lângă actualii chiriași ai centrului comercial, printre care se numără Carrefour, Leroy Merlin, Jysk, Altex, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco, Colosseum Mall a anunțat deja semnarea contractelor cu brandul românesc de cinematografe Happy Cinema și cu World Class, cel mai mare operator de fitness de pe piața locală. Aceste branduri vor ocupa spații de deasupra zonei de food court a Colosseum Mall.

De asemenea, mixul de chiriași va cuprinde branduri consacrate de îmbrăcăminte, accesorii și restaurante.

Extindere Colosseum Mall. O destinație modernă

Extinderea va transforma centrul Colosseum din Capitală într-o destinație modernă. În plus, Colosseum Mall va oferi locuitorilor din zona de Nord-Vest a Capitalei, dar și celor din împrejurimi, un spațiu preferat de întâlnire, pentru cumpărături și petrecerea timpului liber.

Citește și Bugetul de Crăciun 2018. Cum să nu dai ”faliment” în perioada Sărbătorilor de iarnă?