Producatori

Fabory România

FABORY, furnizor de soluții eficiente, competitive și de înaltă calitate

01.05.2024

 

Compania oferă un portofoliu extins de produse, de la elemente de fixare standard și specializate până la scule și echipamente de protecție. FABORY România, o filială a unei companii cu o istorie începută în 1947, s-a adaptat constant la dinamica pieței, îmbrățișând digitalizarea și inovația. Compania a marcat un punct de cotitură când familia Borstlap și-a vândut participația, deschizând calea pentru expansiune și modernizare sub numele de Fabory. Această transformare a inclus adoptarea tehnologiilor digitale avansate, precum webshop-ul și soluțiile SAP bazate pe digitalizare, inclusiv punch-out, Ariba, e-pdf și EDI, care au îmbunătățit eficiența și accesibilitatea pentru clienți.

Un portofoliu extins de produse

În prezent, FABORY România oferă un portofoliu extins de produse, de la elemente de fixare standard și specializate, până la scule și echipamente de protecție. Compania se distinge prin soluțiile personalizate, suportul tehnic avansat și serviciile inovative de gestionare a stocurilor, cum ar fi FABORY Logic, care încorporează tehnologii RFID și alte soluții digitale pentru a optimiza lanțurile de aprovizionare ale clienților. Această abordare orientată spre client, combinată cu digitalizarea proceselor de achiziție, reflectă angajamentul FABORY către excelență și inovație.

Abordarea orientată spre client, combinată cu digitalizarea proceselor de achiziție, reflectă angajamentul FABORY către excelență și inovație

„Într-o lume dinamică și competitivă, strategia de diversificare a FABORY se dovedește a fi un pilon esențial. Această strategie se bazează pe o înțelegere profundă a nevoilor sectorului OEM și a cerințelor complexe de MRO. Excelăm în oferirea de soluții personalizate, sprijinindu-ne clienții cu consiliere tehnică de specialitate pentru a satisface cerințele unice. Utilizăm platforma de achiziții publice SEAP din România, evidențiind capacitatea noastră de a ne alinia cu procedurile de achiziție publică și de a oferi soluții eficiente și conforme pentru sectorul public”, ne-a declarat dna. Sorana Prajeu, Manager Fabory România.

Compania își extinde constant gama de produse și servicii pentru a răspunde acestor cerințe variate, integrând soluții digitale care facilitează achizițiile și gestiunea inventarului, oferind astfel o valoare adăugată semnificativă clienților săi.Sixt

Standarde de calitate implementate în procesul de producție și livrare a produselor

Acreditările ISO 9001 și 14001 sunt, prin urmare, o mărturie de necontestat a angajamentului FABORY România către excelență și responsabilitate. Aceste certificări, împreună cu o abordare orientată către digitalizare, cresc încrederea clienților în calitatea și fiabilitatea produselor și serviciilor oferite.

Distribuitor de elemente de fixare și produse conexe, FABORY, prin implementarea standardelor ISO 9001 și ISO 14001 aduce câteva avantaje importante clienților săi.

  • Managementul calității îmbunătățit: Punerea în aplicare a standardului ISO 9001 asigură faptul că FABORY adoptă o abordare sistematică a gestionării proceselor, asigurând o calitate constantă a produselor și serviciilor. Acest lucru poate duce la mai puține defecte, la reducerea retușurilor și la o mai bună satisfacție a clienților.
  • Eficiență sporită: Prin standardizarea proceselor și procedurilor, FABORY poate raționaliza operațiunile, reduce risipa și optimizează utilizarea resurselor. Acest lucru poate duce la economii de costuri și la îmbunătățirea productivității.
  • Îmbunătățirea satisfacției clienților: ISO 9001 se concentrează pe îndeplinirea cerințelor clienților și pe creșterea satisfacției acestora. Prin implementarea acestui standard, FABORY poate înțelege mai bine nevoile clienților, poate livra produse și servicii care îndeplinesc sau depășesc așteptările și, în cele din urmă, poate îmbunătăți loialitatea clienților.
  • Accesul la noi piețe: Mulți clienți, în special din industrii precum cea auto și aerospațială, cer furnizorilor să fie certificați ISO 9001. Prin obținerea certificării ISO 9001, FABORY poate accesa noi piețe și poate atrage noi clienți care acordă prioritate sistemelor de management al calității.
  • Îmbunătățirea continuă: ISO 9001 încurajează o cultură a îmbunătățirii continue prin procese precum auditurile interne, acțiunile corective și revizuirile de management. Acest lucru ajută FABORY să identifice domeniile în care este nevoie de îmbunătățiri, să implementeze măsuri corective și să conducă la o îmbunătățire continuă.

Acreditările ISO 9001 și 14001 sunt o mărturie de necontestat a angajamentului FABORY România către excelență și responsabilitatea mediului

„Suntem mândri de certificările ISO 9001 și 14001, care atestă angajamentul nostru către calitate și sustenabilitate. Aceste acreditări, împreună cu un laborator de testare acreditat A2LA și colaborarea strânsă cu instituții de standardizare, subliniază dedicarea FABORY către oferirea de produse și servicii de înaltă calitate care respectă cele mai stricte standarde internaționale”, precizează dl. Yves Derycke, CEO FABORY.

Certificarea ISO 14001 și avantajele aduse de implementarea standardului

Principalele aspecte care derivă din implementarea cerințelor standardului ISO 14001 sunt legate de:

  • Responsabilitatea față de mediu: Implementarea ISO 14001 demonstrează angajamentul FABORY față de durabilitatea mediului și practicile de afaceri responsabile. Acest lucru poate consolida reputația companiei, poate atrage clienți cu preocupări ecologice și poate îmbunătăți relațiile cu părțile interesate.
  • Conformitate juridică: ISO 14001 ajută FABORY să identifice și să respecte legile, reglementările și alte cerințe relevante în materie de mediu. Acest lucru reduce riscul de sancțiuni pentru neconformitate și probleme juridice, protejând operațiunile și reputația companiei.
  • Eficiența resurselor: Prin punerea în aplicare a sistemelor de management de mediu descrise în ISO 14001, FABORY poate identifica oportunitățile de a minimiza consumul de resurse, de a reduce generarea de deșeuri și de a îmbunătăți eficiența energetică. Acest lucru poate duce la economii de costuri și poate contribui la durabilitatea pe termen lung.
  • Managementul lanțului de aprovizionare: ISO 14001 încurajează organizațiile să ia în considerare factorii de mediu atunci când selectează furnizorii și gestionează lanțul de aprovizionare. Lucrând cu furnizori responsabili din punct de vedere ecologic, FABORY poate reduce impactul operațiunilor sale asupra mediului și poate spori sustenabilitatea generală.
  • Îmbunătățirea imaginii corporative: Certificarea ISO 14001 poate îmbunătăți imaginea corporativă a FABORY, demonstrând angajamentul acesteia față de gestionarea mediului. Acest lucru poate diferenția compania față de concurenți, poate atrage clienți cu conștiință ecologică și poate îmbunătăți reputația mărcii.

În general, punerea în aplicare a ISO 9001 și ISO 14001 poate ajuta FABORY să îmbunătățească calitatea, eficiența, performanța de mediu și satisfacția părților interesate, conducând la un succes comercial pe termen lung.GLS

Produsele și serviciile FABORY, conforme cu cele mai înalte standarde industriale

Produsele și serviciile FABORY se bucură de o încredere sporită, fiind acreditate de un prestigios laborator din Olanda, garantând astfel calitatea și conformitatea acestora cu cele mai înalte standarde industriale.

Acreditarea implică adesea o evaluare riguroasă a proceselor și procedurilor. Prin aceasta, FABORY poate identifica domeniile de îmbunătățire a practicilor lor de laborator, ceea ce duce la creșterea eficienței și eficacității. Acreditarea din partea unor organisme de acreditare a laboratoarelor recunoscute la nivel internațional sporește reputația companiei la nivel global, aceasta semnalând clienților internaționali că produsele au fost supuse testării și validării de către o autoritate de renume.

Acreditarea din partea unor organisme de acreditare a laboratoarelor recunoscute la nivel internațional sporește reputația Fabory la nivel global

Acreditarea ajută, de asemenea, la reducerea riscurilor asociate cu problemele de calitate și siguranță a produselor. Garantând că produsele sunt supuse unor teste riguroase, FABORY poate reduce probabilitatea de eșecuri sau retrageri de produse, protejându-și astfel reputația mărcii și minimizând pierderile financiare. Faptul de a fi acreditat poate servi ca un punct de vânzare unic pentru FABORY, diferențiindu-i de concurenții care ar putea să nu aibă o astfel de acreditare. Aceasta demonstrează angajamentul companiei față de calitate și satisfacția clienților.

„Pe scurt, acreditarea din partea unui organism de acreditare a laboratoarelor de calitate poate consolida reputația FABORY, poate îmbunătăți procesele, poate asigura conformitatea și poate oferi un avantaj competitiv pe piață, ceea ce duce în cele din urmă la creșterea încrederii și satisfacției clienților”, afirmă dl. Yves Derycke.

Angajamentul FABORY România față de echipă și sustenabilitate

Dacă discutăm de FABORY România ca angajator, compania se distinge în piață prin oferirea unui pachet salarial competitiv, ajustat specific pe piața locală. Beneficiile includ, dar nu se limitează la, bonusuri de performanță, asigurare medicală privată (inclusiv stomatologie), traininguri de dezvoltare profesională, zile libere suplimentare, contribuții la pilonul 3 de pensii, suport pentru home office, decontare transport, prime de sărbători și o zi liberă de ziua de naștere. Aceste beneficii reflectă angajamentul FABORY către bunăstarea și dezvoltarea angajaților săi.

În plus, FABORY România pune un accent deosebit pe sectorul ESG (Environmental, Social, and Governance), demonstrând un angajament puternic către dezvoltarea sustenabilă. Prin inițiativele și acreditările în curs, compania își reafirmă dedicarea către practici responsabile și impact minim asupra mediului.

FABORY România pune un accent deosebit pe sectorul ESG demonstrând un angajament puternic către dezvoltarea sustenabilă

„Adoptăm o abordare proactivă către responsabilitatea socială corporativă și criteriile ESG, implicându-ne în diverse inițiative și obținând acreditări care reflectă angajamentul nostru către sustenabilitate și etică în afaceri. Aceasta include eforturi pentru minimizarea impactului asupra mediului și susținerea comunităților locale”, menționează reprezentantul companiei.

O performanță impresionantă, chiar și într-un context economic dificil

FABORY România se remarcă pe piața organelor de asamblare, înregistrând o performanță impresionantă chiar și într-un context economic dificil. Închizând anul peste planurile inițiale de vânzări, compania demonstrează nu doar reziliență, ci și o poziționare în creștere pe piață, devenind unul dintre cei mai competitivi jucători din sector. Această realizare remarcabilă se datorează dedicării neclintite a angajaților, unei strategii bine gândite pe termen lung și unei capacități exemplare de adaptare rapidă la noile tendințe și cerințe ale pieței.

Menținându-se mereu în concordanță cu reglementările și sancțiunile UE privind organele de asamblare, FABORY își consolidează reputația de furnizor de soluții sigure, eficiente, competitive și de înaltă calitate.

Realizările remarcabile ale FABORY se datorează dedicării neclintite a angajaților, unei strategii bine gândite pe termen lung și unei capacități exemplare de adaptare rapidă la noile tendințe și cerințe ale pieței

Din cele peste 400.000 de produse disponibile în gamă, compania se axează în special pe elemente de fixare standard și personalizate, lucru ce subliniază angajamentul companiei către inovație și excelență, asigurând poziția de lider în industrie, acest lucru fiind susținut de o strategie robustă de digitalizare, concentrarea pe standarde de calitate înalte și o abordare orientată către dezvoltarea sustenabilă și responsabilitatea socială.

„În concluzie, FABORY România se poziționează ca un lider în industria sa, prin angajamentul continuu către inovație, calitate, sustenabilitate și responsabilitate socială. Angajarea profundă în digitalizare, alături de un focus puternic pe dezvoltarea angajaților și responsabilitatea corporativă, subliniază viziunea noastră de a oferi soluții excepționale clienților și de a construi un mediu de lucru îmbunătățit pentru echipă”, a declarat, în încheiere, dl. Yves Derycke, CEO FABORY.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/pilkington-automotive-romania-lider-de-piata-pe-segmentul-de-parbrize-auto/