Stiri: Companii

Fabrica SW Umwelttechnik Romania

SW Umwelttechnik deschide o nouă fabrică în România

14.09.2018

SW Umwelttechnik deschide o nouă fabrică în România. Compania austrică a anunţat că fabrica este situată în localitatea Cristești (judeţul Iaşi). Deschiderea unităţii de producţie din Cristeşti permite companiei să pună la dispoziția clienţilor şi produsele prefabricate din beton.

Produsele companiei sunt destinate următoarelor domenii: Infrastructurӑ, Suprastructura și Protecția apei.

Fabrica SW Umwelttechnik România – A treia unitate de producţie din ţară

Fabrica SW Umwelttechnik din Cristeşti este cea de-a treia unitate de producţie din România. Aceasta se situează la aproximativ 90 km vest de reședința de județ Iaşi.

Conform companiei, noua fabrică va permite îmbunӑtățirea gestionӑrii clienților din zonӑ.

Prin deschiderea acestei noi unităţi, SW Umwelttechnik este acum reprezentatӑ în ţara noastră atât în nord-est (Cristești), cât și în vest (Timișoara) și sud (București). Astfel, compania asigură o mai bunӑ acoperire a pieței.

Fabrica SW Umwelttechnik România – 30 de locuri de muncă

Fabrica SW Umwelttechnik din judeţul Iaşi a creat 30 de locuri de muncă.

“O datӑ cu inaugurarea noii fabrici din Cristești, reușim a ne consolida poziția pe piațӑ, reducând în același timp rutele de transport. Noua unitate de producţie asigurӑ 30 de locuri de muncӑ, valoarea dotӑrii cu utilaje tehnice fiind evaluate la 3 milioane de euro. Inaugurarea noii unitӑţi de producţie, reprezintӑ un nou pas în dezvoltarea propriei strategii de extindere a capacitӑţilor de producţie în România”, explicӑ Klaus Einfalt, membru în Consiliul de Administrație a SW Umwelttechnik.

Fabrica SW Umwelttechnik România – Produsele companiei

Fabrica SW Umwelttechnik din Cristeşti permite producția elementelor pentru construcțiile domeniului Industrie şi Comerț. De asemenea, acolo se pot realiza şi produse prefabricate pentru structuri, dar şi produse din categoria Canalizare, precum cămine sau tuburi.

SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG a fost înfiinţată în anul 1910 sub forma unei întreprinderi familiale. Compania este listatӑ la bursӑ încӑ din 1997.

SW Umwelttechnik dezvoltӑ și produce prefabricate din beton destinate construirii și dezvoltӑrii infrastructurii din cadrul construcțiilor supra și subterane.

Compania este prezentă de 15 ani în ţara noastră.

Citeşte şi Serviciul de livrare rapidă eMAG a adus o creştere importantă a comenzilor