Credit eMAG

Serviciul de livrare rapidă eMAG a adus o creştere importantă a comenzilor

14.09.2018

Serviciile de livrare rapidă eMAG au adus o creștere de 40% a numărului de comenzi plasate de pe litoral românesc. Per total, retailerul a livrat peste 30.000 de produse, în doar doar luni. În iulie şi august, eMAG a pus în funcţiune un serviciu special de livrare rapidă pe litoral. Astfel, comenzile care erau plasate până la ora 12:00 au fost livrate în aceeași zi.

Totodată, cele plasate până la ora 24:00 au fost trimise către client în ziua următoare, într-un interval orar ales de client.

În toată această perioadă, serviciile de livrare rapidă eMAG au adus o creștere de 40% a numărului de comenzi, comparativ cu nivelul din vara anul trecut.

Nu doar turiştii au profitat de acest sistem de livrare, ci şi localnicii. Cele mai multe comenzi au fost efectuate din Mangalia. Pe următoarele locuri se află Costinești, Eforie Nord și 2 Mai.

Livrare rapidă eMag: Cele mai dorite produse

Printre cele mai căutate produse au fost cele pentru copii (scutece, suzete, jucării, alimente), dar şi accesorii pentru plajă (șezlonguri, umbrele, mese și scaune pentru camping).

De asemenea, și produsele din gama electro-IT (laptopuri, telefoane și accesorii, electrocasnice mici) au fost la mare căutare.

Livrare rapidă eMag: Ce spune conducerea retailerului?

„Clienții își doresc simplitate și viteză. În contextul creșterii până la 70% a vizitelor de pe dispozitive mobile, răspundem nevoii de rapiditate cu servicii de livrare predictibile și optimizate în mod constant. Continuăm să inovăm în zona serviciilor prin opțiunile de livrare tot mai rapide în toată țara și prin livrarea în aceeași zi sau planificată într-o altă zi a săptămânii, care îi oferă clientului controlul asupra livrării”, a declarat Radu Ilinof, Business Development Director eMAG.

Cea mai mică comandă a avut o valoare de 38 de lei. Este vorba de o husă de pat, mov livrată în Costinești.

Cea mai mare comandă a costat 6.500 de lei: un televizor cu diagonala de 190 cm, livrat în Eforie Nord.

Livrare rapidă eMag: Serviciul premium pentru Bucureşti şi Ilfov

eMAG a lansat, începând din această vară, opțiuni speciale de livrare.

Pentru livrarea produselor în Capitală și județul Ilfov, clienţii pot alege serviciul premium de livrare planificată și pot alege ziua și intervalul orar în care doresc să fie adusă comanda.

Citeşte şi Piraeus Bank devine First Bank. Ce se întâmplă cu clienţii băncii?

 

 

Citiți și despre: