Stiri: Retail

Fashion House Outlet Cernica

Când se deschide Fashion House Outlet Cernica?

03.09.2020

Fashion House Outlet Cernica. Dezvoltatorul şi operatorul de magazine de tip outlet Fashion House Group a anunţat că va deschide un al doilea centru de tip outlet în România până în primăvara anului 2021. Noul centru se află lângă Cernica.

Fashion House Outlet Cernica va avea o suprafaţă de 13.000 mp. Construcţia noului outlet a debutat la începutul acestui an.

Centrul va cuprinde 59 de magazine, peste 50% din suprafaţă fiind deja închiriată.

Fashion House Outlet Cernica. Compania are un nou director de operaţiuni

Fashion House Center a mai anunţat că a numit-o pe Cornelia Nicolae în funcţia de director de operaţiuni retail în România.

Ea va fi responsabilă de lansarea Fashion House Outlet Centre din zona Cernica, precum şi de creşterea vânzărilor şi a traficului de clienţi din centrul outlet din zona Militari.

Experienţă profesională

Având 24 de ani de experienţă în industria de fashion retail, Cornelia Nicolae se alătură grupului Fashion House, după ce anterior a ocupat funcţia de retail sales manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel. Din această funcţie, a condus operaţiunile retailerului din România, Turcia, Germania, Austria şi Polonia, gestionând o echipă de 350 de persoane şi contribuind la creşterea semnificativă a veniturilor celor 59 de magazine şi şapte outleturi din regiune.

Numirea Corneliei Nicolae reiterează importanţa strategică pe care o are România în planurile de dezvoltare ale Fashion House Group şi vine în contextul investiţiilor anunţate recent pentru inaugurarea celui de-al doilea outlet din Bucureşti.

Fashion House Outlet Centre Militari

Fashion House Outlet Centre din Militari a fost prima investiţie a grupului în România şi s-a deschis în decembrie 2008.

Având o suprafaţă de 15.500 mp, centrul din Militari cuprinde peste 50 de magazine ale unor branduri renumite. În noiembrie 2020 urmează să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

Citeşte şi Se deschide un nou magazin Decathlon, în Brăila Mall