Stiri: Companii

Femei de cariera 2019 - Avantaje participare

Femei de carieră 2019 va avea loc pe 23 mai. Avantajele participării la eveniment

22.04.2019

Femei de carieră 2019, un eveniment cu tradiție în rândul femeilor interesate de carieră, afaceri și antreprenoriat, va avea loc pe 23 mai. Conferința este organizată în contextul în care întotdeauna schimbul de idei a dus la evoluție și la progres.

”Evenimentele de business destinate femeilor te pot ajuta, întrucât acolo vei întâlni specialiști de la care vei avea ce învața. La aceștia se adaugă și o mulțime de femei care au aceleași interese ca și tine, dornice să comunice, să socializeze, să schimbe idei și să evolueze”, spun organizatorii evenimentului Femei în carieră 2019.

Femei de carieră 2019. Avantajele participării la eveniment:

  • Te detașezi și vezi cu alți ochi afacerea ta
  • Ieși din mediul tău și intri în contact cu femei de afaceri din zone diferite de business
  • Obții un feedback onest cu privire la produsele și serviciile tale

”Să încerci să înțelegi un alt business te va face să privești afacerile dintr-o perspectivă nouă, care te poate ajuta și pe tine, și afacerea ta. E ca și cum te-ai detașa, te-ai îndepărta și ai vedea nu doar în amănunt, ci în perspectiva afacerea pe care o conduci. Și asta te poate ajuta să găsești idei și abordări noi, benefice activității tale de zi cu zi și creșterii business-ului tău”, mai spun organizatorii evenimentului.

Femei de carieră 2019. Interacțiunea

Așadar, curiozitatea și interacțiunea sunt specifice unor astfel de întâlniri.

”Și de ce să nu îți lași business-ul analizat de alte femei de afaceri, de alte antreprenoare, care pot să îți spună care par să fie plusurile și minusurile afacerii tale. Întotdeauna e de apreciat și benefic feedback-ul celorlalți. Până la urmă, e greu să fii obiectiv când ești prea implicat și oamenii noi pot să îți spună cum percep afacerea sau serviciile și produsele tale”, conform sursei citate.

Femei de carieră 2019. Mai multă vizibilitate

Un alt avantaj este reprezentat de faptul că astfel de evenimente aduc mai multă vizibilitate pentru tine și afacerea ta.

Așadar, pentru un plus de vizibilitate, cei interesați pot opta nu doar pentru simplul bilet de acces la eveniment, ci pentru un pachet de promovare. Acesta se adaptează afacerilor mici și oferă un plus de vizibilitate.

”Vrei să fii pentru 30 de secunde în fața tuturor și să vorbești despre business-ul tău? E o bună ocazie să atragi atenția asupra ta și să poți porni astfel discuții interesante în sesiunea de networking care urmează acestei prezentări”, mai spun organizatorii.

În plus, și compania ta va beneficia de mai multă expunere prin intermediul unor elemente de promovare:

  • prezența materialelor de promovare în sală,
  • expunerea unui roll-up la eveniment
  • și apariția brandului tău în câteva poze din albumul conferinței.

Mai multe detalii despre pachet găsești pe site-ul woman2woman.ro

Citește și Factorii care aduc succesul magazinelor online