Finantare CTP proiecte Romania

CTP a primit o finanțare de 82 milioane de euro. Ce investiții anunță compania?

04.07.2019

Dezvoltatorul de parcuri industriale și logistice CTP a primit o finanțare de 82 milioane de euro de la BRD și Komerční banka. Fondurile vor merge către susținerea investițiilor. CTP a încheiat, așadar, un acord de finanțare în valoare totală de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Société Générale și Komerční Banka, în cadrul uneia dintre cele mai mari tranzacții financiare de pe piața imobiliară din țara noastră, din primul semestru al anului 2019.

Finanțare CTP proiecte România. CTPark Bucharest West

BRD Groupe Société Générale S.A. împreună cu filiala cehă a Société Générale, Komerční Banka a. s., au acordat o facilitate de credit la termen dezvoltatorului imobiliar CTP pentru a susține investițiile din România ale unuia dintre parcurile sale logistice, CTPark Bucharest West.

Finanțare CTP proiecte România. Ce spune conducerea BRD

“Suntem mândri să susținem planurile de investiții ale clientului nostru, mai cu seamă că România se dezvoltă într-un ritm rapid, și are astfel nevoie de infrastructură modernă și fiabilă, și în special de hub-uri logistice”, a declarat Yves Lallemand, Director General Adjunct al BRD, coordonator al polului Corporates Business.

Finanțare CTP proiecte România. Parcuri industriale

CTP are în țara noastră un portofoliu semnificativ de parcuri industriale de clasă A, inclusiv în:

  • București
  • Arad
  • Cluj
  • Timișoara

Per total, compania deține o suprafață construită ce depășește 1 milion metri pătrați.

Dezvoltatorul logistic a investit 500 de milioane de euro în România, de la intrarea sa pe piață. De asemenea, compania are în vedere să-și continue planul de dezvoltare.

Finanțare CTP proiecte România. Unul dintre cele mai mari parcuri logistice

CTPark Bucharest West este unul din cele mai mari parcuri industriale, nu numai în România ci și în Europa Centrală și de Est. La ora actuală, proprietatea cuprinde 400.000 metri pătrați construiți. În plus, se are în vedere atingerea unui volum de 1 milion metri pătrați în viitor. Așadar, compania are ca obiectiv transformarea României într-un hub logistic în Europa de Est.

Finanțare CTP proiecte România.  Ce spune conducerea companiei?

“Cred că este o oportunitate foarte bună de a finanța unul din cele mai importante proiecte ale noastre printr-un club de bănci de încredere și de un înalt profesionalism, precum BRD-Groupe Société Générale și Komerční Banka. Le mulțumim pentru angajamentul și munca lor susținută pentru a pune în practică o astfel de tranzacție, care este una din cele mai mari din prima jumătate a anului 2019”, a spus Ana Dumitrache, Director General al CTP România.

Citește și Gregory’s se extinde în România

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “CTP a primit o finanțare de 82 milioane de euro. Ce investiții anunță compania?

  1. Pingback: Schema ajutor de stat 2019 - modificari legislative | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.