Stiri: Finante

Gheorghe Lapadat

FNGCIMM are un nou director general

14.02.2019

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii – FNGCIMM are un nou Director General. Astfel, începând din data de 12 februarie 2019, această funcție va fi preluată de către Gheorge Lapădat.

FNGCIMM director general. Experiență

Gheorghe Lapădat deține o experiență de peste 30 ani în sistemul financiar – bancar românesc. Aceasta a ocupat de-a lungul timpului diferite poziții cheie de coordonare și conducere. Domeniile sale de expertiză sunt legate de activitățile de:

  • creditare
  • garantare
  • consultanță
  • contabilitate
  • audit financiar

FNGCIMM director general. Studii

Gheorghe Lapădat este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Craiova. Acesta a obținut în anul 2007 titlul științific de Doctor în Economie, titlu acordat de Universitatea din Craiova. De asemenea, el a publicat, în calitate de autor, colaborator și coautor o serie de articole științifice pe teme economice, precum și un Manual universitar de Microeconomie.

FNGCIMM director general. Funcții ocupate de noul director

În ultimii 14 ani, Gheorghe Lapădat a ocupat funcția de Director General al Fondului Local de Garantare Craiova – Filiala FNGCIMM IFN SA. În toată această perioadă, el a reușit să obțină rezultate cu deosebit impact pozitiv pentru dezvoltarea de ansamblu a activității de garantare și de extindere a portofoliului de beneficiari.

Din martie 2018, Gheorghe Lapădat a ocupat funcția de Director General Adjunct al FNGCIMM București.

FNGCIMM director general. Prioritățile lui Gheorghe Lapădat

”Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii împlinește anul acesta 18 ani, vârsta dinamismului, a entuziasmului în atingerea obiectivelor strategice. Am încredere în întreaga echipă de profesioniști de la FNGCIMM, și am convingerea că va contribui activ la consolidarea poziției instituției pe piață financiar-bancară, ca partener pe termen lung al finanțatorilor, că sprijin al mediului antreprenorial, al autorităților publice locale și al fermierilor din întreaga țară”, a declarat Gheorghe Lapădat.

Citește și Mindspace deschide un spațiu de coworking în București