Spatiu de coworking Mindspace Bucuresti

Mindspace deschide un spațiu de coworking în București

14.02.2019

Mindspace a anunțat că inaugurează prima sa locație din România. Este vorba de un spațiu de coworking, cu un design creativ. Acesta se află în noul Central Business District al Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu 8, în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus.

Noul spațiu este situat lângă stația de Metrou Pipera și în apropierea unora dintre cele mai importante companii care activează în România.

Spațiu de coworking Mindspace București. 730 de membri

Având o suprafață de 4.446 mp, distribuită pe două etaje, Mindspace Business District poate găzdui peste 730 de membri. Este vorba de:

 • companii
 • start-up-uri
 • antreprenori
 • freelanceri

„Suntem încântați că prin parteneriatul cu Globalworth avem ocazia de a aduce spațiile noastre de lucru high-end, potrivite pentru echipe de toate mărimile, și pe piața din România, unde am identificat factori favorabili sectorului „office-as-a-service”. Experiența pe care o propunem membrilor noștri, fie că vorbim de companii dinamice sau startup-uri, este definită de flexibilitate, inspirație și servicii high-level, care să le ajute să crească și să inoveze, în timp ce se bucură de spații de lucru care le permită să atragă angajați de top. Astfel, aducem pe piață un nou tip de spațiu de coworking – premium și cu adevărat all-inclusive”, a declarat Yotam Alroy, co-fondator și CEO Mindspace.

Spațiu de coworking Mindspace București. Planuri de extindere

De asemenea, Mindspace a anunțat și planurile sale pentru următoarea locație din București: Mindspace Victoriei. Spațiul va fi amplasat în una dintre cele mai cunoscute clădiri din centrul Bucureștiului, Bucharest Tower Center. Acesta va fi inaugurat pe 1 aprilie și va oferi celor peste 200 de membri spații de lucru cu o suprafață totală de 1.950 mp, distribuită pe două etaje.

În plus, compania va deschide și un al treilea spațiu de coworking în București, Mindspace City Offices.

Spațiu de coworking Mindspace București. 61 de birouri private

În cazul Mindspace Business District, membrii pot alege dintre cele 61 de birouri private disponibile. În plus, aceștia se pot bucura de toate beneficiile oferite de spațiu:

 • acces 24/7
 • internet rapid
 • suport IT
 • zone de print
 • săli de ședințe și spații comune
 • bucătării complet echipate, prânzuri sau cine săptămânale
 • evenimente special create pentru comunitate

Spațiu de coworking Mindspace București. Un abonament global

Abonamentul pentru acest spațiu este unul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.

Oferta este unică pentru piața locală. Aceasta include o experiență all-inclusive acoperită de taxa de membru care exclude alte cheltuieli și taxe suplimentare și le aduce rapid beneficii membrilor și companiilor.

Citește și Cât de important este brandul de angajator pentru strategia de resurse umane?

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Mindspace deschide un spațiu de coworking în București

 1. Pingback: FNGCIMM director general - Gheorghe Lapadat | Jurnalul de Afaceri

 2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - FNGCIMM are un nou director general

 3. Pingback: Renault platforma vanzari online - anunt important | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.