Furnizarea caldurii in Bucuresti 2018

Încep testele pentru furnizarea căldurii în Bucureşti

17.09.2018

Furnizarea căldurii în Bucureşti 2018. Astăzi încep testele pentru furnizarea căldurii în Bucureşti 2018. RADET Bucureşti a anunţat că de luni, 17 septembrie, va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică.

Conform companiei care administrează rețeaua de termoficare a Municipiului București, testele sunt necesare pentru pregătirea reţelei în noul sezon de încălzire 2018-2019.

Furnizarea căldurii în Bucureşti 2018. Când se va da drumul la căldură?

RADET mai anunţă că data de începere a furnizării agentului termic pentru încălzire, potrivit Hotărârii de Guvern 425/1994, modificată prin Hotărârea Guvernului 337/2018, va fi anunţată ulterior.

Locuitorii Capitalei sunt rugaţi să verifice instalaţii de încălzire pentru a evita inundaţiile în apartament.

În contextul începerii testelor pentru furnizarea căldurii în Capitală, bucureştenii sunt rugaţi să ia toate măsurile de care este nevoie pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita inundaţii în apartamente, incidente care pot apărea odată cu încărcarea instalaţiilor.

Furnizarea căldurii în Bucureşti 2018.  Asociaţii de Proprietari

„Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate”, conform sursei citate.

Legile în vigoare prevăd că debranşarea de la instalaţiile interioare de încălzire şi pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor nu poate fi realizată pe parcursul sezonului de încălzire.

RADET Bucureşti este compania care exploatează rețeaua de termoficare a Capitalei

Furnizarea căldurii în Bucureşti 2018. 1.012 puncte termice

Compania deţine în exploatare 1.012 puncte termice staţii centralizate și module termice. La acestea se adaugă 47 centrale termice de cvartal și o centrală termică în zona Casa Presei.

RADET asigură energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile. De asemenea, compania furnizează agent termic pentru 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Citeşte şi Previziuni pentru piaţa imobiliară, făcute la 10 ani după falimentul băncii Lehman Brothers

 

 

 

Citiți și despre: